| xFaith a întrebat:

Aseara m-am certat cam rau cu prietenul meu.

Deci, el m-a intrebat daca m-as supara, daca el s-ar intalni intamplator cu fosta lui prietena si si-ar da buna. Si i-am spus ca ma deranjeaza rau. [ eu sunt mai geloasa de fel ] am inceput sa ne certam rau pe tema asta. iar la un moment dat i-am spus: Daca aud ca ai salutat-o tu cu mine ai terminat-o. iar el a spus: pai dc ma ameninti? daca eu accept chestia asta din partea ta, asa o sa imi faci si mai incolo cu alte fete.

>------ Nu inteleg?! dc sa se salute cu aia?!

Ati putea sa ma ajutati? Imi puteti sa-mi spuneti ce sa-i zic cand ne vom vedea azi? Dau funda si la restul vott!

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Exagerezi draga mea.
Normal ca esti geloasa si este normal, dar nu trebuie sa faci"crize" in fata lui, tine pentru tine asta. Daca se saluta cu ea, nu face nimic rau. E doar un salut.
Poate nu asta a fost intentia ta, insa ai vrut ca el sa nu tina legatura cu ea pe parcurs, ti-a fost teama, e normal sa gandesti asa.
Daca te vezi azi cu el, spune-i ca iti pare rau ca ai reactionat asa, fi sincera cu el, el o sa-si dea seama ca iti este teama, daca te iubeste te va intelege.
Oricum, ca si sfat daca vrei sa-l iei in considerare, gelozia de multe ori strica o relatie, iar in cazul tau e pe cale sa se strice de tot, din vina ta. Ai exagerat. Este doar un salut!
Pana aici se poate, tu ai grija sa-l tii langa tine, sa nu se ajunga mai departe. Ai grija sa nu m-ai reactionezi asa la fiecare lucru "minor".
Sa speram ca va impacati!

Take care.

11 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Asta e o mare prostie. sincer. daca o saluta asta nu inseamna ca o si pupa.
lasa-l pe baiat sa o salute ca asa e civilizat, ca doar pe tine te iubeste. nu e nimic rau sa saluti. happy
eu il las pe prietenul meu sa se salute cu fete, dar il intreb apoi ce fete erau... si la petreceri mai las de la mine sa danseze si cu altele dar daca nu ma baga in seama atunci ma supar, si ii fac scandal a2a zi. :3

ce e al meu e doar al meubatting eyelashes

| mona a răspuns:

Toti suntem gelosi mai mult sau mai putin dar um ai procedat tu nu a fost chiar bine,daca saluti pe fostl, fosta, asta nu inseamna ca ai ceva cu respectivu/a, acelasi lucru ti se poate intampla si tie, si ai grija cu gelozia asta pentru ca risti sa l pierzi

| Angels151 a răspuns:

Pai,sa ii zici ca iti ceri scuza ca ai fost aseara geloasa.dar de multe ori cand zici ca esti geloasa, se intelege,, nu vreau sa te pierd". Ii zici ca il iubesti mult si ca de asta nu suporti sa il vezi ca vorbeste cu alte fete. BAFTA!:*

| OGabytzzaO a răspuns:

Daca o saluta nu inseamna nimic.Prietenul meu a facut la fel si a salutat`o cand era cu mine pe strada dar sincer nu se intampla nimic adica daca el nu mai are nicio treaba cu ea si doar ii da buna asta o face fiindca el are bun simt si vrea sa arate ca are.Stai linistita pentru un buna sau ceva de genu nu trebuie sa te alarmezi.Vezi pe parcurs ce si cum si apoi daca se intampla mai mult sa mai iasa ei impreuna sau ceva atunci sa te alarmezi.happy.Si iti dai seama ca el dar pe tine te iubeste si nu te paraseste pentru fosta ce e stricat si ai aruncat inapoi nu il mai ieihappy

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Esti prea posesiva si geloasa laughing.
Daca isi saluta fosta prietena nu inseamna ca o place sau simte ceva pentru ea.
Pur si simplu e un om civilizat care saluta oamenii cunoscuti.
Crezi ca pe el l-ar deranja daca tu ai saluta un baiat, fie el coleg, vecin sau fost prieten? Nu cred.
Acorda-i putina libertate, atat timp cat te iubeste nu ai de ce sa te temi.
Bafta!

| MaDeclarFan a răspuns:

Parerea mea e ca ai cam exagerat.Si eu sunt genul de persoana geloasa, dar daca prietenul tau o saluta pe fosta nu inseamna ca vrea sa se impace cu ea sau altceva. Daca o sa tot exagerezi asa, se va satura si el si s-ar putea sa va despartiti doar din cauza ca esti putin absurda.Ma gandesc ca si tu vorbesti si cu alti baieti, nu numai cu fete, nu? Poate si pe prietenul tau il deranjeaza anumiti baieti, dar el are incredere in tine si asa ar trebui sa faci si tu.

Impacare rapida! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"dc sa se salute cu aia?!" Din simplu motiv ca este om si a satula o persoana pe care o cunosti (indiferent de relatia pe care o ai cu ea) este ceva firesc si tine de bun simt. Esti cam absurda cu pretentia asta a ta, scuza-ma ca iti spun, dar asta e realitatea. Era vorba deci sa o salute in cazul in care s-ar intalni intamplator. Daca ar cauta-o as mai intelege sa fii geloasa dar o intalnire banala pe strada fara nimic premeditat... O mare absurditate. Cred ca ar trebui sa iti revizuiesti un pic mentalitatea. Ar fi si spre binele tau. Iti faci rau si tie si lui printr-o astfel de atitudine. Ma scuzi, poate nu iti place raspunsul meu dar este cat se poate de realist. Daca vei deschide bine ochii vei realiza ca am dreptate. Numai bine!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Scuze, dar EU consider că eşti MULT prea geloasă, EXAGERAT chiar - şi astfel, vei avea de suferit, INDIFERENT de cel care ţi-e iubit în acel moment - no offense!

NU e nimic grav dacă îşi salută FOSTA iubită; chiar dacă s-au despărţit, nu înseamnă că nu trebuie să se salute sau să rămână prieteni ( cu CONDIŢIA ca să nu depăşească "limită" )!

Lipsa unui salut e o dovadă de NESIMŢIRE ( needucare, proastă creştere, sau cum vrei să-i zici... )!

Pe mine mă nelămureşte altceva : De unde i-a venit LUI, acum, acea idee? "daca el s`ar intalni intamplator cu fosta lui prietena si si`ar da buna."

Chestia aia cu "ÎNTÂMPLĂTOR" e foarte ciudată..., asta ar TREBUI să lămureşti TU cu el!

În rest, PARE totul ok şi eu zic că ar trebui să-ţi ceri scuze DACĂ te convinge răspunsul pe care ţi-l dă la nelămurirea mea!

| Madytzaa a răspuns:

Aici exagerezi putin.Nu trebuie sa fii atat de geloasa.In plus nu este nimic rau ca o saluta pe fosta prietena sau ca au ramas doar prieteni de cand sau despartit.Incearca sa il intelegi putin si sigur se rezolva problemele dintre voi.

| maia80 a răspuns:

Draga mea sa treci pe langa cineva cunoscut si sa nu saluti e lipsa de bun simt, vezi te rog si latura cealalta daca el n-ar puteao saluta ar insemna ca inca mai simte ceva pentru ea dar din contra lui nu-i provoaca nici o reactie. Sfatul meu e ca si tu ar trebui sa o saluti si sa afisezi zambetul acela cu inteles,, este al meu sunt fericita langa el''

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Si tu daca ai fi avut o relatie cu cineva in trecut? Acum treci pe linga acea persoana si nici macar nu o saluti? Un salut nu inseamna nimic! Dece sa se salute cu aia? pentru ca se cunosc! Esti cam nesimtita!