Suntei cam pe aceeasi lungime de unda.nu-ti mai bate capu si nu-ti irosi energia sa gasesti un motiv irelevant. Cearta asta a fost mai mult o copilarie, si cred ca maj lucrurilor au fost datorate de nervi. Cu toate astea, nu incerca sa gasesti un vinovat. Ati "contribuit" amandoi
Nu cred ca e vorba cine are dreptate si cine nu...cred ca v-ati grabit putin si ati aruncat cu cuvinte urate si murdare unul in celalalt
Eu zic ca ar trebui sa pune-ti capat relatiei pentru ca asa nu merge... O relatie se bazeaza si pe respect ceea ce la voi nu prea cred ca exista, iar in privinta dreptatii tind sa cred ca tu ai dreptate dar fiecare are partea lui de vina...
El ca in loc sa-si caute de munk plange dupa tzigari:))
Si eu sunt fumator inrait...sfat...consiliaza-l sa se lase de fumat si poate va avea bani sa te scoata la un suc:))
ceva interesant aici http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=saranaomi&id_user=8345
Pai in primul rand nu ar trebui sa iti reproseze ca nu faci sex cu el ca nu esti numai de aproape sase luni cu el, cel mai bine este sa il parasesti ca baieti mai sunt si poate multi ar vrea sa stea cu tine, ca nu e frumos din partea lui sa iti spuna de tigari si asa mai departe!, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa lamuriti situatia;., BAFTA
Tu
chiar ar trebui sa te doara p tine undeva de tigarile lui?
problema lui
e cam idiot la ce ti. a reprosat...
parerea mea e ca nu te respecta indeajuns de mult...
Sfatul meu este sa nu te mai complici cu o asemenea persoana, este clar ca nu merita. La cearta, fiecare a avut vina lui, insa totusi, daca ar fi tinut la tine, nu s-ar fi comportant in felul asta.
AlexEjmecheru întreabă: