off este bine macar ca ti-ai facut curaj si aflat si anume daca mai este vreo sansa s-au nu.Macar acum dupa ce ai aflat o poti lua usor pe drumul tau si sa incerci sa mergi mai departe.
Stiu ca este greu ai ca te doare dar trebuie si putin vointa din partea ta.
Oricum este bine ca a fost sincer cu tine si ti-a spus ca numai simte nimic pentru tine.Ai fi preferat mai degraba sa nu iti fi spus adevaru si sa stea cu tine asa la misto? nu cred ca era bine si pe urma tot tu aveai de suferit de pe urma aceasta, nimeni altcineva
Stiu ca este dureros daca numai simte nimic pentru tine, dar odata ce unui om i s-au dus sentimentele pentru cineva nu se mai pot reveni si trebuie sa ne resemnam oricat de mult ne doare.
Incearca sa mergi mai departe, cu capul sus.Nu uita ca viata merge inainte nu inapoi.Ai sa vezi ca o sa reusesti sa treci peste asta si peste un timp aceasta amintire a lui nu va mai durea la fel de mult cum doare acum.
Ai grija de tine
Viata nu se sfarseste aici, cand o sa -ti intalnesti adevarata iubire o sa-ti amintesti de,, prima ta iubire,, ca de o etapa din viata ta care a ramas doar o amintire...
Ok, in primul rand, cati ani ai? Banuiesc ca esti destul de tanara, din moment ce e vorba de prima iubire.Nu se uita, asta cred ca stii si tu.Ti-a dat clar de inteles ca sentimentele lui au disparut deci, sincera sa fiu, nu cred ca are vreun rost sa insisti.Fiecare "nu" te va rani in acelasi mod.Nu mai plange.Iesi afara, fa o plimbare, respira aer curat si limpezeste-ti gandurile.Cheama-ti cele mai bune prietene cu tine daca vrei, iesiti la un suc, vorbiti de orice altceva.Concentreaza-te pe scoala o vreme, si asa e mai bine sa inveti de la inceput.Ia-ti gandul de la baieti pentru cateva luni, in timpul liber citeste, uita-te la filme, iesi in oras, deseneaza, scrie poezii, da sfaturi pe TPU, orice.Nu ai sa il uiti de tot, dar partial, de vei vindeca.O sa cunosti apoi alt baiat, o sa o luati de la inceput si vei uita de fostul si de toata suferinta pe care ti-a produs-o.E o experienta si e normal sa fie asa.
Şi dacă accepta să fie cu tine din milă era mai bine? Odată trecute sentimentele, nu mai revin.
Mai rău îţi făcea dacă nu îţi spunea adevărul şi ar fi acceptat să fie din nou împreună cu tine din compasiune.
Nu are rost să te milogeşti la el, priveşte înainte.
Ohh Doamne... draga ar trebui sa te informezi eu acum ca majoritatea baietilor sint niste ticalosi.El nu merita lacrimile tale.Trebuie sa stii ca orice relatie are si un sfirsit.Si te asigur ca in viitor te asteapta baiatul ideal la care o sa tii mai mult decit la fostul.Capul sus si fii tare.
Scumpa mea eu am trecut prin ce treci tu acum.Am fost devastata o luna de zile.Plangeam de durere.Nu mai puteam.Pana intr'o zi cand am zis ca viata mea imi pregateste sigur altceva. Desi inca il iubeam si l'am iubit de atunci aproximativ inca un an, am inceput sa rad iarasi, sa fiu persoana vesela care eram inainte de despartire.Mi'am ocupat timpul si nu mai aveam timp sa ma gandesc la el.Am iesit din ce in ce mai mult cu prietenii si munceam mult la scoala si la antrenamente.Succes!
Buna...Am fost cu ceva timp in locul tau, stiu cum e:ai senzatia ca totul sa sfirsit si nu vezi nimic bun in viata.Deci te inseli, ai nevoie doar de timp pentru a uita.Un sfat important:intrerupe orice legatura cu el, daca tiau mai ramas sms de la el, stergele te rog.Stiu ca doare, stiu ca e foarte greu sa treci peste, da o s-o faci, va mai trece un si ai s vezi ca totul a ramas in trecut, mult succes:*