Asta e bataie de joc.Nu trebuia sa te culci cu el..Nu-l mai cauta si lasa bautura si manelele de jale. Daca asculti manele de jale si bei ce rezolvi? Scuza-ma, dar asta e cea mai proasta alegere pe care puteai sa o faci.Iesi, distreaza-te si nu te mai gandi la el.
Te vrea doar pentru sex! tu chiar nu-ti dai seama ca tipul asta isi bate joc de tine?
nu inteleg ce iubire e asta! sa il lasi sa te umileasca in halul asta... una e sa il iubesti si alta e sa te injosesti asa... te trateaza ca pe o carpa si tot tu il cauti si apoi te plangi sincer nu cred ca e iubire asta, cred ca e o obsesie si ai nevoie urgent de un psiholog
E clar ca a vrut doar o noapte de pasiune de la tine. dupa cat ai suferit dupa el nici nu stiu de ce l-ai mai bagat in seama. oricat de mult l-ai fi iubit ar fi trebuit sa spui "nu". acum suferi mai mult. si termina cu alcoolul si tzigarile ca nu aduc nimic bun si nici nu o sa te faca sa uiti. din contra, iti fac mai mult rau. trezeste-te odata, de ceva timp spui ca suferi intr-una dupa acel baiat, care nu merita nicio lacrima de-a ta. poate ca acum el se distreaza cu alte fete si tu plangi ca proasta (scuze expresia) dupa el. du-te afara si uita-te in jur! mai sunt baieti gata sa te iubeasca si sa te respecte, doar trebuie sa iti deschizi ochii si sa ii vezi
Pai daca el s-a purtat frumos la prima intalnire si tu te-ai culcat cu el, cam asa se termina de obicei povestile astea. A vrut doar 1-2 partide si gata. Resemneaza-te si datda viitoare, nu mai proceda asa! Bafta
Eu zic sa il tratezi cu indiferenta chiar daca mori pe dinauntru ...nu ii mai arata ca il iubesti si dupa un timp ai sa il uiti vei vedea.Sa stii ca daca nu te trezesti acum asa iti va face mereu...adica se v culca cu tine si apoi iti va da cu piciorul.Asta e statutul tau? nu cred.Eu zic sa te trezesti, meriti ceva mai bun.
Eu zic sa te opresti, sa lasi alcoolul deoparte si sa il contactezi sa ai o discutie deschisa cu el. Daca nu vrea si iti rade in nas, las-l tu pe el in soarta lui si vezi-ti de viata. Timpul vindeca orice rana.
Asa`ti trebuie daca te`ai culcat cu el din prima. Asculta manele in continuare .
linarkfts întreabă: