| Houselaurie a întrebat:

Aseara, pe facebook, am cautat o fata din scoala de care imi place de la balul bobocilor, e a 9-a a luat si locul 2, eu sunt a 12-a, am vb seara cu ea, cand a venit de la scoala, eu am de dimineata, si i-am zis ca, mai bine vorbim pe mess, si mi-a dat id-ul am vb si acolo ceva si s-a oferit sa imi dea nr ei, caci a zis ca se duce in pat si iese de pe net.am vb cu ea prin mesaje, ne tot pupam, etc, tot spunea ca ii place ce am facut la bal, am vb si acum cu ea cand eu am iesit si ea a venit la scoala, numai ca fiind prosteste putin timid, am vazut-o dar nu m-am dus eu la ea, a venit ea la mine, ne-am pupat, cam aproape de buze, am intrebat-o ce ora are, si inca ceva, si a si plecat, si a zis ca mai vorbim. i-am dat sms si i-am zis de ce ai plecat? te grabeai asa de tare? : si ea ca o asculta si trebuia sa repete, i-am urat bafta ea mersi eu cu placere si ea ca plecerea a fost de partea ei. oricum nu am prietene si e si super frumusica, din putine lucruri ce v-am zis oare ma place? si cum sa fac sa o atrag si mai tare? multumesc.

2 răspunsuri:
| loveandkiss a răspuns:

Offff timiditatea asta...
Poti sa o inviti la un suc sau la un film. Sa-i dai un buchet de flori. happy
Cam atat, altceva nu mai stiu...happy
Pur si simplu spune-i ca o placi...si de aici o sa vina totul de la sine. happy

| alexutza003 a răspuns:

Nu este foarte greu sa iti dai seama ca si ea te place, o fata nu ofera un nr de telefon la orisicine
Ai putea sa o inviti la un suc sa vb fata in fata ar fi ceva
Daca o inviti din prima la film nu prea o sa aveti timp sa vb
Bafta in continuare!