Buna, draga, sinceritatea e cea mai buna solutie, daca tu inca nu crezi ca e momentul sa spui `te iubesc` e ok, adica sincer nici mie nu imi place persoanele care spune `te iubesc` ca si cum ar fi un salut.Totusi eu zic ca 4 luni nu e asa putin, nu e nici foarte mult, dar ma gandesc ca in acest timp a-ti nutrit sentimente unul pentru celalalt. El poate ca te iubeste, de aceea ti-a spus, sau poate a crezut ca spunandu-ti `te iubesc`, ii vei spune si tu, nu inseamna ca nu e adevarat ce simte, acum depinde de fiecare in parte. Oricum iubirea se simte nu se spune. Spui atunci cand esti tu sigura si cand iti doresti.
Nu am zis ca nu tin la el, ba chiar foarte mult. Dar cred ca e inca devreme sa pot spune din toata inima 'te iubesc'!
Poate sa vina dupa 4 luni de relatie.Depinde de fiecare...si mie mi-a fost foarte greu sa zic asta, desi o simteam de mult timp.Cand o sa fii pregatita sa'i spui asta, nu ezita. Oricum, cred ca si el s-a simtit destul de prosta ca nu i'ai raspuns la fel, da o sa'i treaca
Cum poti sa ai ma o relatie cu un baiat fara sa'l iubesti?
ma rog, cuvintele " te iubesc " reprezinta o generalitate pentru a'ti exprima iubirea, admiratia, simpatia si toate sentimentele de atractie pe care le simti fata de o persoana.
deci daca ai zis ca aveti 4 luni de relatie, ati stat impreuna degeaba?! fara sa va placeti macar?
Ar trebui sa te aprecieze si sa te respecte mai mult ca ai fost sincera, sunt sigura ca a inteles mesajul tau, tii la el foarte mult, dar vrei sa fii sigura ca il iubesti cu adevarat. Atunci cand ii vei marturisi iubirea, va fi sigur de sentimentele tale.In aceeasi situatie sunt si eu, prietenul meu nu mi-a spus inca ca ma iubeste( si nici eu). A spus ca desi tine la mine foarte mult, vrea sa fie sigur ca ma iubeste, iar eu am luat gestul lui drept dovada a maturitatii si sinceritatii lui.Lasa timpul sa decida daca va iubiti cu adevarat sau nu... aaa, felicitari pentru modul in care gandesti, vei vedea multi care spun ca iubesc chiar inainte e a fii cu acea persoana.
succes!
Nu ai procedat bine, ci foarte bine. Ai fost sincera. Bravo. Si cum sa nu ai o relatie cu un baiat fara sa il iubesti? Bineinteles ca poti fi cu oricine fara sa il iubesti, doar ca il placi si te atrage etc. Iubirea vine pe parcurs.
Tu ai procedat bine ca nu l-ai mintit, dusa fiind de valul destainuirilor lui. Dar nu judeca luand timpul drept masura a adevarului unor declaratii.
Ar fi suficient sa ma opresc aici, dar puterea exemplului e mult mai importanta, zic eu, de aceea vreau sa-ti vorbesc strict luand cazul meu despre declaratii de dragoste, venite "la timpul potrivit" cum ai spune-o tu, si care nu s-au probat pe o durata mai lunga, s-au ars misto dar fulgerator.Si despre faptul ca iubitul meu sot, de cum m-a intalnit, din prima zi m-a cerut de sotie. Dintr-o clipita! Parea vrajeala, dar ce te faci daca n-a fost deloc vrajeala? Unii oameni stiu exact ce vor, sau se poate intampla sa fie chiar "Acela" pe care vazandu-l il recunosti si stii ca va fi al tau.Eu am avut nevoie de timp si motive, am avut nevoie de pregatire si reflectie, el n-a facut decat sa-mi dovedeasca de ani si ani ca a facut cea mai buna alegere.Intr-o clipa.
Deci nu lua timpul drept etalon al dreptatii anumitor declaratii. Taramul acesta este al imprevizibilului, al clipei care poate veni dintr-o data cu un suvoi de adevaruri pe care le asteptai de ani!
Cred ca dragostea poate veni si mai repede de 4 luni. poate ca l-ai ranit spunandu-i ca tu nu simti asta. dar pe de alta parte el se poate increde in tine pentru ca a vazut ca nu il minti iar cand o sa ii spui ca il iubesti oi sa te creada
Ai facut foarte just si ai fost sincera cu el si cu tine insuti spunindui de parerea ta in acest caz! esti bravo! dar, mai gindestee, daca pina acum nu ti-a spus, si acum s-a hotarit, cred ca si lui i-a fost greu! cred ca cu adevarat te iubeste! vezi si tu.ai grija! papa! succes!