| razvann a întrebat:

Ash vrea sa fac o schimbare, de absolut, vreau nist sfaturi de unde sa incep, cum sa comunic cu fetele, tot ce inseamna agatat si ce tine de mine.Ast sfaturi cat mai multe

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai incredere in tine. Apoi invata ce este prea mult pentru a sti sa fii retinut uneori si sa desparti realitatea de ideal. Trebuie sa fii sincer si placut. E foarte bine sa faci unele ironii cateodata si sa spui cate o minciuna dar e important cum o faci. Trebuie sa ai stil daca vrei sa ai o relatie sincera si totodata pasionala. De cele mai multe ori reusesti atunci cand ii arati unei fete ca o placi si apoi ii arati ca nu inseamna nimic pentru tine. De cele mai multe ori in astfel de situatii fata vrea sa afle ce s-a intamplat si aici incepe jocul. Jocul se poate transforma in iubire.

| adelina73 a răspuns:

Eu sunt fata si singurul sfat pe care ti-l pot da este:sa fii cit mai natural si sincer cu fetele pe care chiar le placi si cu care vrei sa ai o relatie serioasa.chestii de genu:sunt cel mai cool/bun din cartier/scoala, nu ne prea impresioneaza(cel putin pe mine si majoritatea fetelor pe care le cunosc). incearca sa fii cit mai aproape de inima fetelor, sa le inspiri incredere si sa nu insisti prea mult asupra unui lucru cu care nu sunt de acord.in rest, nu stiu, vezi si tu incearca sa fii cit mai amuzant si plin de viata(ne plac "claunii" big grin ). baftawinking

| racheta a răspuns:

Ia-ti un caine happy, iti spun eu, iti va schimba viata in totalitate.