Exista sangerari si peste sarcina. multe femei se pacalesc asa si ajung la doctor cand sarcina e ptrea mare pentru un avort. daca ti-a iesit testul de sarcina pozitiv, ceva nu e in regula. fa din nou alt test dar respecta instructiunile. adica, fa-l neaparat din prima urina de dimineata. daca si asta iese pozitiv esti cu siguranta gravida. succes! daca nu iti doresti copilul, fugi la medic, pana nu e prea tarziu.
Nu cred ca poate da un rezultat fals daca au trecut 2 luni jumatate. Daca il faci imediat dupa contact nu reflecta realitatea, dar in cazul tau nu e vorba de asa ceva, doar sa nu fie vorba de o sarcina extrauterina... in cazul asta poti face analiza de sange si esti 100% sigura.
"Asi" putea spune ca NU, dupa doua luni si jumatate poti sta linistita... daca ti-a venit ciclul pana la urma, totul e OK, poti rasufla usurata!
Da. Spun din experienta proprie.Si eu am facut sex/dragoste neprotejat si am cumparat mai multe teste de sarcina si toate au fost negative si aveam ciclu normal.Am descoperit ca sunt insarcinata dupa 4 luni si un pic, cand am fost la un control la doctor si acesta m-i-a spus ca sunt insarcinata.Eu am spus ca e imposibil, deoarece am avut ciclu normal si am facut mai multe teste de sarcina si m-i-a spus daca nu ai avut ce face, ai cheltuit banii aiurea pe testele de sarcina care nu sunt sigure. Sfatul meu este sa iti faci o ecografie.
Mi-a venit ciclu de doua ori normal fara intarziere, ba mai mult la o luna si jumatate de la contact am fost la ginecolog, la consultatie si ecograf a zis ca nu se vede sa fiu insarcinata, am facut cu el si un test care a iesit negativ. Dar totusi vroiam si parerea voastra.Multumesc,pupici
Simplu CONSULTA UN MEDIC iar data viitoare incearca sa nu mai ai un contact sexual neprotejat... poate cauza neplaceri foarte mari.ai grija de tina.
anonim_4396 întreabă:
Mklj90 întreabă: