Hmm. eu consider ca ori baiatu nu te place atat de mult incat sa vrea sa faca acel pas ori chiar e foarte timid. Normal este ca baiatul sa faca primul pas. dar daca zici ca doresti mult sa stai cu el. incearca sa il faci tu. Sunt diferite metode. poti sa ii zici verde pe fata ca iti place de el. sau. il iei pe ocolite, ii zici ca te plictisesti in casa si ai vrea sa faci o plimbare afara, cu el. Acuma nah. sunt diferite metode. Iti doresc Succes!
Depinde de varsta... daca ai peste 13 ani va plimbati putin, vb etc. si daca esti convinsa ca vrea sa fie cu tine il saruti si daca nu ai mai sarutat inainte saruta-l pe buze si o sa te prinzi rapid.
Good Luck.
Pai ma gandesc ca ai id lui sau nr lui.
spune-i ca va fi un film fain la cinema si, daca vrea sa mergeti impreuna.
bafta!
Buna
Baiatul ar trebui sa faca pasul dar daca este timid fa-l tu du-te la el si zii ca ii pari simpatic si ca sa iti dea nr lui de telefon zii pe scurt nu pe ocolite sa stie ca il placi.si vei vedea si cum reactioneaza///. lasa rusinea. timiditatea deoparte
Daca esti putin timida, atunci ai sanse sa te tratezi. Daca esti timida mai mult. atunci e nasol
Ti-as zice sa incerci sa-l abordezi, mai ales ca stii ca te place. Tu poti sa-ti faci cunoscute intentiile mai bine decat oricine altcineva. Ce se poate intampla? Nu te mai gandi la chestia asta cu primul pas. Gandeste-te ca ati trecut de asta. vorbiti despre chestii care va plac, incercati sa gasiti puncte comune printre preferintele voastre.
Daca tot nu te-am convins sa incerci. prietenii sunt de mare ajutor, poate ai pe cineva de incredere cu mai mult curaj si ii poate propune o intalnire doar cu tine sau cu tine si alti prieteni.
Daca nici asa nu merge, caile de comunicare sunt azi foarte extinse. Fa rost de adresa lui de email / mess sau numar de telefon si vorbesti asa cu el. Nu mai stati fata in fata, deci nu mai esti timida. Puteti vorbi chiar despre asta, cum timiditatea incurca planurile si sigur spargi gheata.
Succes.
Hi interesant de unde sti tu ca el te place? si chiar daca e asa de ce nu faci tu,, daca el nu indrazneste? chiar nu vad aici nici o rusine,, cindestete la asta ca acum e bini si frumos dar pina miini e mult si poti sal perzii! Gindestete
Buna asta Pai decat sa ti-l ia alta mai curajoasa mai bine faci tu primul pas, chiar daca esti fata, nu e o problema, chiar il stimulezi sa nu mai fie timid, sa aiba mai multa incredere in el... Asa acum sa te invat cum sa te bagi in seama cu omu: 1. Da-i un mesaj; poti sa scrii in mesaj doar "ce faci?" si te semnezi ca sa ii deschizi "orizonturile" ( daca el raspunde "bine" tu raspunde-i "te-am intrebat ce faci, nu cum arati" --- ceva sa-l atragi, sa-l faci atent asupra ta) 2. Invita-l la o cafea, un suc, film ceva sa aveti ocazia de a discuta numai voi doi. Daca fumati e mult mai usor... OK sper sa te ajute ce am scris, oricum TU trebuie sa spargi gheata. PA