Frate.fetele niciodata nu se vor arata..adica gen ca noi. noua ni se scoala..si aia e.dar fetele niciodata nu vor spune : "mama ce bun esti" sau "te-as ****" ) numai daca iesi in **** goala in stare erecta pe strada s-ar arata excitate..altfel nu cred
Eu nu stiu sa excite vre'o femeie banii sau masinile. A da..ca unele cauta barbati dupa criteriul asta ..asta e altceva.dar nu are legatura cu excitatul. zic eu. poate ma insel si imi dau cu parerea aiurea.
Dpmdv treaba sta in felul urmator; ma atrage un barbat cu: un zambet sexy, o privire sexy si un corp de nu ti'ai mai lua mainile sau buzele de pe el )). asta din punct de vedere sexual..gen..sa te *** o data. In schimb pentru o relatie..tr sa tii cont de alte aspecte. Daca le ai si pe alea mai sus enumerate..esti dat dracu. unde ai fost pana acum? ) ( vb in general nu fac referire la tine).
A da..si sa nu uit...pe femei (nu fete) le excita si cum a zis colegu. o *** mare in erectie. )
Ne plac barbatii care merg la sala. Cam cum va uitati voi la sanii femeilor, asa ne uitam noi la barbatii musculosi.
tare asta. mda cam asa e da am auzit ca cica vor mai mult sex ca noi dar nu arata asta.o fi adevarat
Bun, din ce am citit eu aici, trebuie s-o am mare si sa ies pe strada cand mi-e ridicata, sa merg la sala, sa am zambet si privire sexy. clar
George0197 întreabă: