| mihlex94 a întrebat:

Asta are legatura cu cealalta intrebare a mea.cu fata pe care am intrebat-o daca o plac si a zis ca nu. Chestia este ca chiar daca a spus asta nu o deranjeaza, ba chiar ii place cand o iau in brate, cand ii iau apararea, cand o iau si o alerg prin zapada si o las sa ma dea tot ea pe mine jos si sa imi de-a mozol si alte chestii de astea. Chestia este ca nu mai inteleg nimic va rog ajutati-ma.( mentionez ca inca are prietenul ala pe care nu da doi banisad )

Răspuns Câştigător
| ochiverzi91 a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi ce se intampla cu ea, de ce iti face chestiile astea. Poate nici ea nu stie ce vrea de la unul sau de la altul, nu stie ce sa faca, sa il lase sau nu.
Poate este confuza si ea, eu spun sa incetezi sa o lasi sa iti dea "mozoale", sa o iei in brate etc, poate isi va da seama ce vrea si il va lasa pe celalalt pentru tine. Dar daca DEJA primeste de la tine ceea ce vrea, de ce sa il lase si pe actualul cand poate fi cu amandoi? Ar trebui sa incetezi, nu este o fata serioasa si te va face sa suferi happy

9 răspunsuri:
| BGI a răspuns:

Just my 2 cents: f______ute-o baaaaa!

| Fizy93 a răspuns:

Cred ca "dansa" are experienta laughing Bate fierul cat e cald, nu tot intelege atatea, da-i bataie daca nu se opune. Daca vrei sa iti fie concret, nu o mai baga in seama deoarece ti-a spus ca nu te place si vezi daca te cauta, daca te cauta inseamna ca te-a mintit.
Si o recomandare de-a mea, scrie corect alta data intrebarile ca a trebuit sa citesc de 3 ori ca sa inteleg. Succes!

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Nici ea nu stie ce vrea. E foarte frumos din partea ta ca ii iei apararea, ca va jucati cu zapada... love struck. Cat despre a o intelege, greu.Nu te mai gandi la ea, concentreaza`ti atentia asupra altei fete si poate vei reusi sa o uiti.winking
Mult noroc happy

| mihlex94 explică (pentru Măriucaaaaaaa):

Am renuntat la o intelege cat despre atentia asupra altei fete asta si fac si mentionez ca e cea mai superba fata, dulce frumoasa, inteligenta...este sufletelul meu pereche :X

| Măriucaaaaaaa a răspuns (pentru mihlex94):

I`auzi. Bravo, nosocoasa fata! happy

| Măriucaaaaaaa a răspuns (pentru Măriucaaaaaaa):

Norocoasa ***waiting

waiting stii ca tu esti sufletelul meu :*

| Măriucaaaaaaa a răspuns (pentru mihlex94):

Nu recunosc nimic.Mrrr love struck

Mmlllllllove struck:*