Bine ca nu-i ziua mea, astfel am un motiv sa-l refuz politicos. Daca-mi dadeai o testoasa, acceptam, dar sa-mi dai o testoasa satisfacuta de altul, la ce bun? Nu-ti dai seama ce munca trebuie' sa depun sa depasesc performantele testosului si sa-i dau testoasei un orgasm mai bun?
Otonis, iti cam plac animalele: la avatar veverita, in mesaj zici de satisfacut testoase...
Din punct de vedere sexual exisat 3 varste:
1- cand faci
2- cand povestesti ce ai facut
3- cand privesti la ce fac altii
A 3 a ne asteapta pe toti dar parca-i totusi prea devreme si inadecvati protagonistii (E rusinos sa-i privim - ei o fac pentru perpetuarea speciei. El gemea din cauza efortului nu de placere). Sorry!
@ phiholoaga, nu stii vorba aia: "nu uita de unde ai evoluat?" in fond sunt si eu un animal si-mi mai starneste pasiunea cate o veverita, o testoasa... mi se rupe sufletul sa vad tristetea-n ochii lor stiind ca nu m-ar putea avea o noapte, ca doar ce-i o noapte?! O mica aventura nu raneste pe nimeni si ne mai usuram si noi de tensiunea sexuala. Doar nu esti rasista!
Poftim cultura... nu-mi place cadoul tau...deplasat, da` deplasat. f deplasat
@dumnezeu, dar esti un pic ciudat daca iti place sexul intre testoase. nu ai vrea sa vezi si doua furnici cand se trag de antene?
Cat efort trebuie sa depui ca sa gauresti cu ''chestia'' o carapace din aceea!
Acum am inteles de ce se vaita si ofteaza atat de rau mititelul... ufff!
alexandruth întreabă: