| Pysu a întrebat:

Asta e intrebare pentru prietena meabig grin. Cum pot sa fac cu ea dragoste neprotejat fara sa ramana gravida? Avand in vedere ca nu ejaculez in eabig grin

Răspuns Câştigător
| alexiaa a răspuns:

Daca nu ejaculezi in ea, sansele sa ramana gravida exista dar sunt mici.In perioada fertila(intre a 11 a si a 15 zi nu faci deloc si...ti-o scoti din timp in resthappy

11 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Cu anticonceptionale.

| mariana25 a răspuns:

Eu stiu de o metoda care e deja probata.cind te ocupi cu iubita ta cu sexul trebuie sa fii foarte atent.ii introduci penisul in vagin si te ocupi ca si cind cu prezervativul.cind simti ca vei ejacula scoate repede penisul din vagin si ejaluleaza in alt loc.stii precis ca prietena ta nu va ramine insarcinata!

| Ellenna a răspuns:

Poate sa ia anticonceptionale, pilula de a2a zi, pastila de dupa big grin Dar inainte sa ia anticonceptionale trebuie sa vorbeasca cu cineva specializat, sa fie sigura ca nu o sa aiba efecte negative pastilele asupra ei (se poate ingrasa daca nu ia tipul de anticonceptionale specifice pentru organismul ei )

| XK a răspuns:

Anticonceptionale...sau o faci cand este pe stop, dar nu lasi nimic in eawinking

| mariana25 a răspuns:

Stiu eu o metoda de care se folosesc tinerii in ziua de azi.cind faci dragoste cu iubita ta atunci introduci penisul in vagin ca de obicei! cind simti ca acum o sa ejaculezi trebuie sa scoti penisul imediat din vagin cu nici o secunda mai tirziu. apoi singur ejaculezi cu ajutorul minii pina la sfirsit

| MasterOfDisaster a răspuns:

Ar putea sa ia ceva pastile anticonceptionale happy

| PrecioussGirl a răspuns:

Voi nici nu stiti care sunt metodele contraceptive si vreti sa faceti sex. laughing
poate sa ia anticonceptionale, pilula de a2a zi.

| ButelieCuPetrol a răspuns:

Pai spune-o prietenei tale...

| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

Alexis are dreptate, daca nu ejaculezi in ea nu iti face probleme dar la ovulatie sa nu o faceti decat cu prezervativ, nu iti recomand anticonceptionale ca are posibilitatea sa nu mai faca copii daca ia o perioada indelungata, nici sterilet ca e la fel ca la anticonceptionale. Bafta!

| Abc_6735 a răspuns:

Ha straight face.

Mai bine va protejatii oh go on.

S-au vreti un mic dar enervant, Copil straight face?

Cel mai bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexis mananca c******t. Poate ramane insarcinata din cauza lichidului preejaculator ce il elimini. contine spermatozoizi si este nevoie de unul singur ca sa se instaleze o sarcinaaaaa!

In primul rand, lasa sexul pentru cand vei fi mai informat deoarece dai dovada de inconstienta si imaturitate. Daca ai fi cautat pe google "metode de contraceptie" ne scuteai pe noi si aflai in cateva secunde.

Prietena ta daca are peste 17 ani, la un consult ginecologic obligatoriu va putea lua anticonceptionale prescrise.