Ianite tu erai o fata mai putin dezvoltata si acum cred ca te-ai mai dezvoltat, sanii si fesele au capatat niste forme mai atragatoare si de asta trag majoritatea batietilor la tine. Baiatul pe care il placi are o retinere de nu iti zice in fata sau nu iti trimite un mesaj concret si sigur, probabil el e un baiat mai "smecher" sau popular cum se mai zice iar tu o fata mai timida sau invers si de obicei unu din cei doi are o retinere datorita statutului lui in clasa/scoala/cartier. Daca tu il iubeste asa mult vb fata in fata cu el asa e cel mai recomandat si ai certitudinea ca raspunsul primit e adevarat, daca nu pe mess/sms sau vb la tel, trebuie sa ii spui tu ce simti pentru el si sa il intrebi daca si el te place si sa raspunda cat mai sincer.
Acum depinde de firea fiecaruia si daca va potriviti. Sper ca te-am ajutat. Funda? PLzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Daca simti ceva pentru el intr-adevar, vorbeste cu el, si spune-i sa fie sincer cu tine pentru ca sunt in joc sentimentele tale. Si ai vrea sa stii exact ce vrea de la tine. Daca te place sau nu. Daca nu ai curaj sa vorbesti cu el fata in fata incearca sa vorbiti pe mess e mult mai usor si sigur nu o sa iti fie nici teama sa ii spui ce simti pentru el. succes!
Pai...Te duci la el(e posibil sa fie timid si sa nu iti spuna ce sime)si spune-i ce simti.Incearca de mai multe ori.Stiu cum e.Intr-un final o sa poti sa o spui.
Daca zice da, nu inseamna ca nu te place doar vrea sa se amuze de tine mai bine algi unul dintre cei 6-7 desigur sa il alegi pe cel mai frumos dar si sa fie destept cu cel pe care il placi nai nici o sansa el tot zice da,nu,da, nu, da pentru ca vrea sa faca pe cineva geloasa dar mai intreaba-l odata.Bafta
Anonima17191 întreabă: