Depinde de situație. Normal la prima întâlnire nu este musai sa zici ca stau cu bărbatu ala toată viata. Și e în funcție de cum simți. Dacă crezi ca băiatul e curat și îți provoacă ceva ca să o faceți, why not. Daca pe parcurs devine serios, aia e, e bine. Dacă la câteva luni e gătată relația, aia a fost sa fie. Dar e bine și sa te gândești ca dacă exemplu pe parcursul de 5 luni ai avut 10 întâlniri și nu a mers cu niciuna și ai făcut sex la toate, e rău pentru tine fiindcă pe viitor poți avea probleme genitale din cauza sexului cu mai mulți parteneri. Dar nu exista o regula sau lege care sa zică ca femeia nu trebuie sa se **** la prima întâlnire. Sănătate
~Ca doamne, nu e moral ca o fata în zilele noastre, sa întrețină relații sexuale cu un baiat de la prima întâlnire~
stai așa: deci tu spui că e de bine ca din prima, nu contează cu-cine-ce-cum e, să intrețină cu toții, musai, relații inime. Că așa e (zici tu) modern?
Tu măcar ai înțeles ce am scris sau ai raspuns doar ca să faci puncte?
Repet: deci tu spui că e de bine ca din prima, nu contează cu-cine-ce-cum e, să intrețină cu toții, musai, relații inime?
Si eu iti repet, ai citit cum trebuie ce am scris, ca eu cred ca nu.
"Ca doamne, nu e moral ca..."
e evident: susții că afirmația ce urmează după "doamne" e falsă. In cazul ăsta ori ai o problemă cu limba română ori ne minți.
dacă nu e ultima variantă, nu ințeleg de ce n-ai răspun din prima, simplu, DA
Te consideri cwrva dacă faci asta de la prima întâlnire? Asta era întrebarea! Ți-am zis ca nu ai înțeles nimic...
Nu-ți ințelegi propriile cuvinte - cum spuneam, ai probleme cu limba română:
- persoana ce nu-ți susține ideea ta, "crede ca le știe pe toate, o fi din perioada comunista" deci o desconsideri
- "voi, fetele, sa o lămuriți pe acea atotștiutoare cum sta treaba" - adică să suținem punctul tău de vedere cum că e e de bine ca din prima, nu contează cu-cine-ce-cum e, să intrețină cu toții, musai, relații inime
... și tu nu răspunzi la prima intervenție a mea, "DA"!
Ok, m-am lămurit, numai bine!
Dacă n-ai inteles ce am vrut sa zic, du-te și taie frunze la câini în alta parte și ia-o si pe aia de le judeca pe toate și le face cwrve, ca ea e Dumnezeu aici de le știe pe toate și își permite sa judece pe oricine! Bafta!
"DoktorulSuprem : du-te și taie frunze la câini în alta parte"
da, ți-am văzut modul de operare când ești fără argumente
https://www.tpu.ro/......ti-nu-mai/
Domnisoara, doamna, ce oti fi! Fie-va mila si intelegeti scopurile intebarii: 1. cel curios de a afla daca exista fete care accepta sa faca sex la prima intalnire ( e mai mult retorica, altfel cum ar reusi baietii sa faca la prima intalnire?! ) si 2. cat de grav moral vi se pare asta ( ca baiat sunt 50%-50% : putem strica totul din start ca trebuie sa facem pe sfintii, putem creea o idee gresita ca ne intereseaza doar distractia).
Dezbatem sau aruncam cu noroi? Cu noroi nu cladesti nimic.
kuhyuiiu7867989 întreabă:
anonim_4396 întreabă: