| claudiu21014 a întrebat:

Asta e prima mea intrebare aici pe TPU,credeti ca un baiat de 1, 60 oare isi va gasi vreodata perechea, ce fete sa caut de ce inaltime?

22 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Daca si-a gasit Adi Minune perechea, nu stiu de ce nu ti-ai gasi-o si tu!
Stii, dimensiunea iubirii nu se masoara in centimetri; unitatea ei de masura este SUFLETUL. Pune-l in valoare, si iti vei gasi perechea.

| OnuOnulică a răspuns:

Orice băiat îşi găseşte prietenă...mă rog nici chiar oricine.

| neutrino a răspuns:

De ce nu? Majoritatea fetelor au in jur de 1, 6m.

| claudiu21014 explică (pentru neutrino):

Da,au dar am incercat si stiu ca inaltimea e o problema

| cristimihailov a răspuns:

Ce varsta ai?

| cristimihailov a răspuns (pentru claudiu21014):

Salut,

Oricat ai vrea sa aflii alte informatii, stii si tu care este situatia.
Societatea moderna considera inaltimea ca fiind una dintre caracteristicile atragatoare ale unei persoane. Si relativ rar aceasta este incalcata, in sensul ca vei vedea fete mai inalte decat baietii intr-un cuplu de durata.

Dar astea le cunosti si tu. Insa raspunsul este acelasi.

Mers pe site-urile matrimoniale si cautat acolo cu staruinta. In general se intampla sa mai existe si femei de statura mica, disponibile. Dar, na, sunt mai putine.

Personal am prieteni care sunt de inaltime mica si care au relatii foarte rezistente. Ambii sunt de inaltime mica.

Nu o sa iti dau solutii tampite de genul cauta si tu o filipineza sau un neam asiatic care prin definitie este mai mic de inaltime, iar 1.50 este o inaltime medie la femei.

Doar ca, din pacate, ai de cautat mai mult ca de obicei.

Insa raspunsul la intrebarea ta. Da, iti vei gasi o prietena. Daca o sa o si cauti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce legatura are inaltimea? Normal ca da.

| claudiu21014 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce sa spun, si ce inaltime sa caut?

| anonim_4396 a răspuns (pentru claudiu21014):

Tot 1,60. thinking Pe acolo. Dar crede-ma ca atunci cand te indragostesti nu stai sa te uiti la inaltime. Uite, unul ma placea si avea 2 m si ma uitam la el si ma tot intrebam " Cum dracu sa fiu eu cu asta, stau sa ma urc pe masini ca sa-l sarut?! NICIODATA! " s-a schimbat total situatia cand m-am indragostit de un baiat de aproape 2 m.

| Happyjump a răspuns:

Orice micut are măicuța lui. Sunt multe fete de 1, 6 m, daca e drăguț si știe cum sa se poarte cu o fata Înălțimea nu mai contează. E vorba despre tine, nu?

| ShakeRattleRoll a răspuns:

Cica oamenii scunzi traiesc mult...in cazul tau, fara femei.

Răspuns utilizator avertizat
| ellenandreea a răspuns:

Cauti in Pagini Aurii?
Exista atatea fete mai mici de statura. Crezi ca e sfarsitul lumii? Toata lumea are o pereche.

| reyandy45 a răspuns:

Inaltimea nu prea conteaza...asa ca nu-ti fa griji fata potrivita pentru tine poate are 1.80 dar te va iubi.
p.s:daca ar avea 1.80 ai ajunge cu capul la "sufletul" ei daca intelegi happy
p.s2:si eu am cam aceeasi inaltime

| claudiu21014 explică (pentru reyandy45):

Ce varsta ai?

| reyandy45 a răspuns (pentru claudiu21014):

15 fac curand.

Răspuns utilizator avertizat
| xPegasus a răspuns:

Cauta o fata mai scunda ca tine, cu un caracter care nu poate fi gasit in orice femeie

| EnterLife a răspuns:

Am 1,50m. Hai sa ne cunoastem laughing)
Cred ca si eu am aceeasi problema, oare voi gasi eu pe cineva?
.

| Mardare_Marina_1999 a răspuns:

Fii increzator happy

| Ciusiii a răspuns:

In dragoste, varsta, greutatea si inaltmea ( in cazul tau happy ) sunt doar niste numere! Nu cred ca trebuie sa iti gasesti o fata pe masura inaltimii tale... Daca exista dragoste adevarata si sentimente puternice intre voi, inaltimea nu conteaza!smug Si nu trebuie sa asculti de gura lumii. Lumea stie doar sa judece ...Asa ca, daca iti vei gasi o fata mai mica de inaltime, fi fericit pentru ca, nu uita : Esentele tari se tin in sticlute miciwinking