Nu, baietii nu sunt asa. Acela a vrut in mod special sa o faca pe fata sa se simta prost, probabil s-a razbunat pentru ceva.
Nu pot sa cred ca e adevarat ce a zis el.Trebuie sa fie prea nesimtit sa zica asa ceva.
Nu sunt toti baietii asa, trebuie doar sa gasesti baiatul potrivit.(unul mai cuminte)
Nu! Si nu trebuie sa se lase descurajata de o asemenea afirmatie de IDIOT. Pentru ca un baiat care gandeste nu ar fi spus asa ceva!
Recunosc ca nu imi place cum saruta toti baietii, insa nu am zis niciodata asa ceva, sau ceva de genu`. Daca nu imi placea incercam sa-l corectez cand il sarutam, sau chestii. Dar nu i-am zis!
Deci, daca nu i-a placut cum a fost sarutat, sa-si caute alta care "saruta mai bine"... Nu asa se procedeaza cu o fata, cred ca e unul dintre cele mai urate lucruri pe care poate sa i le zica un baiat unei fete.
Cum poate sa fie asa de idiot sa zica asta? In locul tau ii dadeam o palma si plecam. Baietii normali nu sunt asa!
Trebuia sa-i zici ca ai mai sarutat o fata ) si saruta mai bine.
Un nesimtit... ce sa zic. Nu sunt tot asa
Vaii ce gesturi. parca la nascut masa invatat! Doamne.eu prima data cand m-am sarutat mi-a zis frustatul ala." heyyy vezi ca nu-mi place ca nu iti misti limba in ritmul meu" deci mi s-a ridicat tensiunea 1000000. bineinteles, a doua zi a mirosit a kiwi
nu trebuie sa se simta prost ca a zis asa.:-J poate asa e stilul lui sa fie mai direct si sa nu o zica prin ocolisuri!