Buna, de ce sa ii spui "ba baiete mie imi place de tine si as vrea sa ne cunoastem mai bine", ba e echivalentul la fa, nici tie nu ti-ar conveni sa iti zica un baiat" fa fatita mie imi place de tine", e foarte bine ca vrei sa ii spui in fata, fara sa o mai ocolesti dar ar fi mai frumos sa i-o spui pe alt mod, asta e parerea mea sa nu folosesti formula pe care ai scris-o aici! Bafta!
Vorbind exact asa cu el nu cred ca va fi prea impresionat... Dar spunandu-i doar ca il simpatizezi si ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine in speranta unei posibile relatii nu ar fi o problema.
Mult succes.
Pai eu am facut asa, iar acum regret deoarece colegii lui ma tot sacaie dar tu poti sa incerci
Doamne, astept ziua cand una o sa-ti zica asa ceva! Mie mi se pare o abordare cat de cat rationala si bine-intentionata, fata de chestiile gen "ce status sa-mi pun ca sa-si dea seama ca il iubesc de 4 ani dar nu am curaj sa-i zic ". Serios, mi se pare corect sa procedezi asa, dar ai grija sa nu fie vreun fatalau, adica sa intrepreteze in cele doua moduri total nepotrivite : sa dea fuga la mami speriat sau sa urle din toti plamanii : x mi-a dat intalnireeee eiiiii. Daca el e ok, atunci iese bine.
Multa bafta.