Salut, astfel de idei de cadouri le gasesti usor. Uite spre exemplu sunt pe net zodiace,iar pe langa aceste zodiace la fiecare zodie iti da o lista cu diferite cadouri(e doar o lista care sa-ti dea o idee de cadouri) si din care iti alegi tu pe care crezi ca ar fi mai potrivit
Cauta ceva gen: Cadouri in functie de zodie sau ceva de genul, inca o data nu sustin zodiacul spun doar ca e un bun loc unde sa gasesti o lista de cadouri, in care sa-ti faci o idee de ce ai putea sa-i iei in functie de bugetul tau. Si eu am 16 ani, dar dispun de ceva mai mult pentru ca stiu cum sa-i fac cu ajutorul calculatorului.
Succes!
Ii poti cumpara o caciulita cu urechiuse si botic este la moda,o esarfa frumoasa si un ceas,sau un ursulet de plus,un set (cercei si lantic),o decoratiune de craciun nostima gen(ren,saniuta,mos craciu,etc) ii poti cumpara o cutie de bomboane si un trandafie. O rama foto ornamentat de craciun,un album foto,ii poti face ceva personalizat gen casa/pernuta/tricou, ii poti comanda ceva de la avon, produse de inrijire, un parfum, o trusa de machiaj, o gentuta, un set de peri pentru machiaj, bratari. o rochita frumoasa sau o bluzita.
HappynewCenusa întreabă: