Şi ce alte dovezi mai vrei ca să îţi dai seama că nu mai e interesată? Mie deja mi se pare că încearcă să o ia de la 0.
Stai linistit, pe bune.
Nu te duce nicaieri, fata nu te iubeste...asta ti-o spun sigur.
Tu o iubesti, dar nu e de ajuns si in plus..isi cam bate joc de sentimentele tale.
Normal, la inceput cel putin, o sa suferi mult si o s-o vrei inapoi...dar nu te mai intoarce la ea, ca o s-o luati de la capat cu certurile.
Gandeste-te bine si nu o mai lasa sa-si bata joc de tine.
Nu pot sincer o vreau inapoi, ma duc sa vad ce se intample si daca nu mai vrea sa ne dam o sansa inseamna ca intr-adevar nu ma iubeste si totul a fost o bataie de joc, si poate voi trece mai repede prin suferinta stiind ca nu isi are rostul
Bine.Te poti duce sa mai incerci ceva cu ea (desi e clar ca nu da 2 lei pe relatia voastra).
Si daca nu accepta,(ceea ce e foarte posibil) macar tu ai incercat.
Succes!
Doamne daca nu vrea sa ne impacam parca mor langa ea, sigur voi izbucni in plans si nici nu stiu cum voi mai ajunge acasa nu intelege si ea ca ma doare si pe mine si ca am un suflet si de ce este asa indiferenta ca nu mai gaseste pe nimeni sa o iubeasca cum o iubesc eu
Pai vezi? Ti-ai dat singur raspunsul: nu intelege nimic din sentimentele tale si nu intelege cate faci tu pentru relatia voastra.
Acum gandeste-te si tu...merita?
Nu merita sa suferi pentru ea, desi inteleg ca doare.
De ce sa te "sacrifici" tu si ea sa isi bata joc, nu?
Hai capul sus...stiu ca e greu, dar nu imposibil.
In locul tau nu as mai insista, ai incercat o data, de doua ori inseamna ca fata chiar nu mai are nici un interes.Dar tu nu esti eu si daca te lasa orgoliu sa insisti, insista dar sa fii pregatit sa te dezamageasca
Da dar m-am gandit mai bine si o sa fac in felul urmator, ii zic asa :
"Poate tu o iei ca si cum ar fi vina mea, dar eu vroiam si aveam dorinta sa ma intalnesc cu tine si m-a deranjat faptul ca mereu ieseai cu fetele si ma lasa-i asteptand un telefon de la tine, si totusi vina mea ca tot iti repetam ca vreau sa ma intalnesc cu tine si tu ieseai cu fetele, dar nu cred ca daca intr-adevar ma iubeai dadeai cu piciorul relatiei noastre cladite in 9 luni, voi astepta aici sa imi dai raspunsul ce vrei sa faci in continuare" si daca zice ca nu mai vrea o sa ii zic "treaba ta" si cius.plec si incerc sa o uit
Du-te si fa ce a spus mama ei. Daca te refuza nu mai insista! . Nu are rost. Poate va realiza ea cu timpul ca ii era mai bine cu tine si ca tu chiar o iubesti :]. Eu cred ca va accepta. Si iti tin pumnii :*. Succes Si sa va iubiti:p