Nu îmi prea vine să cred că o persoană adultă gândeşte aşa.
Realizezi că ţi-ai pierdut raţiunea?
Ba stai cu el, ba te muţi de la el, pe lângă asta, te preocupi mult mai mult de el decât de fiica ta.
Nu vezi că nu te vrea? Dacă îl interesai avea n ocazii, doar locuieşti cu el.
Puteai să îi mărturiseşti sentimentele tale şi fără a te autoinvita la el, sau, puteai foarte bine să încerci să îl cucereşti, doar nu mai eşti o fetiţă, deşi o diferenţă de 9 ani e semnificativă... pe tine nu ar trebui să te intereseze un bărbat atât de tânăr.
În viziunea mea, ai procedat greşit din start, te-ai lăsat orbită de dragoste ca o fetiţă de 16-17 ani.
Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci e să te întorci la copilul tău şi să uiţi de individul ăsta.
Ne-ai chinuit destul. In martie 2013 acest baiat era mai mare decat tine cu 6 ani, acum este cu 9 ani. Te asteptam si in iarna. Dar cu un rezumat mai scurt si mai concret.
Asta nu e un om cu care sa ai o relatie serioasa. Nu faci altceva decat sa-ti bati joc de tine si, mai rau, de fetita ta. Si mai rau, ba faci una, ba faci exact opusul, te certi cu el, te rogi de el. Macar daca ar fi ceva de capul lui!
Fii tare si taie chestia asta de la radacina, ca nu iti va aduce nimic bun. Analizeaza-ti nevoile cu sinceritate. Vezi ce vrei si vezi cum poti sa obtii ceea ce vrei. Sunt barbati cati vrei si vei gasi si tu unul care sa se poarte bine cu tine!
Sa stii ca eu practice exact ce iti predic tie aici. Am inchis o relatie cu cineva care m-a mintit si m-a inselat chiar daca la vremea respectiva simteam ca nu mai pot sa respir cand ma gandeam ca o sa o pierd. Acum, uitandu-ma inapoi, eu am obtinut ce vreau in viata in timp ce respectiva "fosta" a mai trecut printr-o experienta aproape identica.
Mie mi se pare ca nu stie ce vrea in legatura cu tine, si se concentreaza f.mult pe munca lui,posibil sa aiba si pe altcineva,nu stiu, nu cunosc situatia dar mi se pare ca tu incerci in zadar sa ai o relatie normala cu acest om,ar fi mai bine sa faci ca el, du-te acasa si incearca sa nu te mai gandesti, stai cu copilul tau si vezi daca te cauta, probabil esti destul de mare si nu vad rostul pentru care trebuie sa te consumi atat, pentru genul asta de barbat..eu pur si simplu as pleca.o zi buna