Nu risti, nu castigi...
Ai incercat sa ii joci pe degete pe baieti? Nu in sensul rau adica sa ii inseli dar serios. Daca nu ai garantia ca va ramane aici nu merita totusi sa te distrezi cat poti? Si de ce trebuie sa ii spui ca ai prieten in prezent? Pana in iulie te poti impaca si desparticu 10 baieti. Trebuie el sa stie daca intr-adevar ai prieten din moment ce el nu e cu tine, si nici macar nu santeti impreuna. Trebuie sa iti traiesti viata la max. De ce sa nu fii cu el cand vine? Ce ai de pierdut? Daca pleacac inapoi asta e si iti cauti pe altul iar daca va ramne in tara e grozav. Trebuie sa stii doar cum sa treci pente toate si sa nu fii emotiva. Invata sa risti pentru ca cum am mai spus... daca nu risti, nu castigi Succes... fundita?
Pai...incearca sa vorbesti si cu prietenul tau actual sa-i explici cum sta treaba.Dar nici tu nu ai garantia ca el nu va mai pleca, sau daca nu are vreo prietena...nu stiu ce sa spun.parerea mea este ca ar trebui sa-ti continui relatia cu cel actual
Vorbeste cu el si spune-i sa fie sincer cu tine si sa nu faca la fel ca si data trecuta. Daca va pleca, asta e, nu mai sta cu el si ramai cu prietenul tau... Daca va ramane si tii cu adevarat la el atunci impaca-te cu el! Multa bafta!
Dar tu te-ai gandit daca el nu a mai avut pe cineva acolo, nu poti avea incredere in el, iar daca va ramane il poti astepta daca nu sai fie de bine.