| adelina1990 a întrebat:

Astazi am fost impreuna cu mama mea la un seminar la Londa si am cunoscut un tip f dragut care e stilist... El pare un tip super dezghietat si de treaba, vorbeste cu toata lumea si tocmai de aceea mi e teama sa nu fii interpretat gresit reactiile lui! Au existat cateva momente in care am vorbit, m a intrebat unde stau, unde invat, mi a spus si el unde a invatat(mentionez ca are 24 de ani, tocmai a terminat facultatea)i-am spus ca vreau sa dau tot in bucuresti. A parut incantat de idee. I am zis ca la vara vreau sa fac si eu niste cursuri de hair style, mi a dat nr lui de telefon in caz ca ma hotarasc. Dupa ce m am vopsit la par le a lasat vorba celorlati sa nu plec ca vrea sa vorbim si sa ma vada, m a intrebat daca sunt interesata sa devin modelul lor la prezentari. Mi a zis ca mai vorbim.Nu stiu ce sa fac sunt disperata.nu stiu dk sa l sun/sa i dau msj.si daca ii dau nu stiu ce sa i spun.sau sa astept sa ia el legatura cu mine(poate nu se va intampla asta). va rog sa ma ajutati.

3 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Buna! Vrei sa-l suni ca sa ce? laughing stiu ca ti-a placut tipu dar ar trebui sa lasi macar 2-3 zilesi daca vezi ca nu te suna el atunci il suni si ii spui ca te`ai gandit la ce ati vorbit. Din vorba in vorba poate iesiti si la un suc si ai ocazia sa discutati mai multe!

Bafta!winking

| RoxyAde a răspuns:

Daca ati facut schimb reciproc de numere si are si el numarul tau atunci asteapta sa te caute el.

| dyana_8491 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu ar prebui sa-l cauti decat daca vrei sa fii modelul lor! se pare ca de asta era interesat!winking