| Xnamelip a întrebat:

Astazi am fost la dermatolog cu mama iar dermatoloaga a spus ca ar trebui sa ma dezbrac complet pt o examinare completa. Eu nu am vrut dar m-a obligat mama. Acum imi este foarte rusine deoarece am si par pubian. Am 14 ani. Imi este rusine de mama.Ea nu m-a mai vazut dezbracat de pe la 9 ani.

3 răspunsuri:
| Andandut a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Toata lumea are par pubian. De ce e asta o rusine? Asa functionam, asa ne-a lasat Dumnezeu. Si da, a fost o situatie jenanta, dar e mama ta, care te-a nascut si care te iubeste mai mult decat orice pe lume. Mama ta e un om adult care stie transformarile corpului uman. Incearca sa nu te mai gandesti la asta. Gata, a trecut. A fost totusi o examinare pentru un doctor, trebuia sa te dezbraci. Sau voiai sa stai asa, bolnav? Pune sanatatea mai presus de toate. Ai grija de tine! Si apropo, stai linistit, ca nu cred ca statea mama ta sa se uite la parul tau pubian, hai sa fim seriosi. Nici nu cred ca s-a uitat. Sigur se gandea numai la sanatatea ta, era atenta la ce-ti zicea medicul, era ingrijorata. Chiar crezi ca statea sa se uite la alte parti ale corpului tau atat de atent? Cand un copil e bolnav, mama este cea care sufera cel mai mult.

| Oana92 a răspuns:

Mda, cam asta e sistemul medical romanesc si educatia de care au avut parte parintii nostri.

Ai 14 ani, nu era necesar ca mama ta sa fie de fata la consult. Si nici sa te oblige...

Incearca sa nu te mai gandesti la asta, a trecut. Pe viitor incearca sa ii explici mamei tale ca iti e rusine sa stai dezbracat de fata cu ea si ca ai prefera ca macar sa se intoarca cu spatele, daca nu are bunul simt sa astepte afara...

| EmoGirl122 a răspuns:

Stiu,e foarte jenant.Si mie mi s-a intamplat...Incearca sa ii spui mamei tale sá te astepte pe hol deoarece ai si tu intimitate... Daca se supara spune-i sa intre dar sa stea cu spatele... Sper ca ti-am fost de folos