| Singurelul a întrebat:

Astazi, am fost la o intalnire cu o fata cu care sunt impreuna asta e cea de a doua intalnire, la prima nu am pupato decat pe obraji, iar acum am pupato pe gura dar nu m-a lasat sa o mozolesc, si nu a vrut sa imi zica de ce, stiti care ar putea fi cauzele?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Asta dupa vreo 5 sau o saptamana de cand te vezi incerci sa o pupi fara sa-i zici si daca te refuza inseamna ca nu te place ori mai are nevoie de timp. Oricum iti dai seama cum se poarta si daca nu se da pe langa tine inseamna ca nu vrea o relatie stabila.

4 răspunsuri:
| Pyskiss a răspuns:

Hei asa am patit si eu. Primele 3 intalniri pe obrajix_x am fost idiot infinelaughing a 4 am sarutato pe gura doar atat, dupa a 5 si a 6 tot pe gura, iar a 7 ea a inceput totul:X deci 100% ii timidabig grin da inca 2-3 intalniri si o sa vez ica ea singura o sa te sarutelaughingbaftawinking

| mimikafrumusika a răspuns:

Poate e timida,poate nu se avanta in relatie... poate nu te place, poate te place dar ca pe un prieten, nu ca pe un iubit.

| Finicola a răspuns:

Singurelul, nu incerca sa mozolesti o fata asa repede. Ia-o incethappy. Exista si posibilitatea sa nu te placa si sa ii fie greu sa-ti spuna. Totusi nu dispera, sunt sigura ca e doar timida, ia-o incet, adu-i flori si fi tandruhappy Be happy, love, be loved always smile. Finicola.

| George_Andrei_1910 a răspuns:

Poate nu ii place noroiul, inceatca sa o bulgaresti