| criss_3786 a întrebat:

Astazi am fost la scoala, doar pentru simplu fapt ca a venit si colegul meu, l-am sunat de dimineata si mi-a zis ca vine, era pe drum.Problema e ca maine si poimaine nu mai venim la scoala, ca vai domne nu vor colegele, si faza e ca avem vacanta saptamana viitoare si nu-l mai vad deloc.Simt ca innebunesc, nu stiu ce sa mai fac, imi pierd mintile, e o obsesie pentru mine, pana nici prietena mea cea mai buna nu stie ce sfat sa-mi dea.Stiu ca e cam aiurea, dar va rog spune-ti-mi ce sa fac.Multumesc

Răspuns Câştigător
| StaRmAgiC a răspuns:

Pey e greu sa stii ca e departe de tine...

Dar lasa timpul sa decida, oricum mai vorbiti prin mesaje, va mai sunati, pana la urma nu ai de ales.

Si daca venea vacanta de vara! era si mai rau.
Bucura-te de aceste zile si puneti in ordine gandurile, sentimentele etc.
Pana la urma el are pe alta si nici macar nu-si bate capul cu u iar tu ai face orice si in vacanta sa fii numai langa el.
Saptamana asta de vacanta tineti legatura prin tel. o sa-i fii alaturi intodeauna, nu?
Iar dupa aceasta saptamana de vacanta fa-te cat mai frumoasa, da-te pe langa el si fii tu asa cum esti.
Crede-ma prin ce treci tu acum, trec si eu la fel.
Bafta si sa te aud numai de binewinking:*

3 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Intalniti`va si in vacanta

| geogi a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa vezi cum te simti dupa saptamana de vacanta cand il vei vedea din nou ce vei simti doar at o sa iti dau seama daca este o obsesie sau daca chiar te-ai indragostit in adevaratul sens al cuvantului acum tu stii eu am incercat sa te ajutbig grin :*

| nicolle_9877 a răspuns:

Fi atenta ce sfat iti dau eu acum: nu te mai plange ca nu te mai duci la scoala eu una sunt fericita lasa handralaii acum, ai tu timp de ei deocamdata ai alte lucruri de facut sau ai uitat statutul pe care il ai? eu zic sa astepti vacanta, si daca nu mai sti care iti este statutul suna-ma si iti voi aminti.prietena cea mai buna iti zice sa ...mai bine nu iti mai zice nimic...mai bine asteapta sa treaca vacanta si apoi o iei de la inceput, adica sa vb numai de el sa imi dai coate cand il vezi ai rabdare ca fara rabdare nu faci nimic, si sa stii ca indiferenta doare cel mai tare