| BlancaFantasma a întrebat:

Astazi am fost la strand si m`am intalnit intamplator cu colegul care`mi place si sora lui(prietena mea cea mai buna, suntem colegi de banca toti 3, caci ei sunt gemeni). El stie ca il plac, dar i`a spus surorii sale sa`mi spuna ca el nu ma place.Credeam ca nu va mai vorbii cu mine(nu l`am mai vazut de cand am luat vacanta) dar totusi se pare ca nu e 'suparat'. Astazi am vorbit foarte putin dar numai el s`a bagat cu mine in seama, sa zic asa, eu nu prea i-am zis nimic, ma uitam la el doar cand el nu ma vedeachatterbox E totusi un semn bun daca vorbeste cu mine desi stie ca il plac? nu zic ca ma place dar macar nu e total impotriva mea.Cum sa ma port cu el? as vrea sa-l ignor dar nu pot.ma bucur "in secret" ca la anul vom merge aman2 in timisoara la facultatelaughing

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

E bine ca te baga in seama insa nu e un semn ca te place.
pentru ca din moment ce erati acolo toti nu putea sa se faca ca nu existi si de aia a vb cu tine insa doar atat. nu iti mai face iluzi si asteapta mai multe semnewinking.

| nimicaici a răspuns:

Pai e un semn bun daca vorbeste cu tine. Stii, unii baieti cand stiu ca unele fete ii plac, devin rai, sindiferenti si le iau drept fraiere pe fetele alea. sad
Si nu il ignora, stii de ce? ei bine, acum cat timp i-a zis surorii sale ca nu te place? smug Totul se schimba cu timpul...
Tu trebuie sa fii vesela, vorbareata [ nu sa vorbesti ca o moara stricata, evindent happy ], si in plus, tu trebuie sa ii arati lui ca nu iti pasa ca el stie ca il placi, ai putea totusi intr-un fel sa te uiti la el cu o privire suuuper, nu sa fii rusinoasa uitate la el tongue asa chiar te ia drept fraiera crying au fost mii si mii de cazuri in lume cand un fetele umblau dupa baieti, si ei nu le bagau deloc in seama, si apoi au ajuns chiar sa fie impreuna sau sa se casatoreasca. si heey, nu uita, SPERANTA MOARE ULTIMAwinking

:* pup love struck