| ingerassecret a întrebat:

Astazi am iesit pe afara cu mai multi prieteni de ai mei, printre care si fostul meu prieten.Am fost sa ne plimbam toti prin parc.Acolo fostul meu prieten imi tot zambea, cauta tot felul de pretexte ca sa puna mana pe mine, incepuse iar sa ma tachineze.Ascultam muzica la casti si mi-a luat si el o casca si e a ascultat cu mine. Dupa ce am venit din parc,am mai stat putin afara si pe urma m-am dus in casa.A spus si el ca se duce in casa si in fata blocului mi-a spus "noapte buna" si m-a pupat pe obraz si pe urma a plecat in casa.
De impacare nu vreau sa ii spun, pentru ca nu stiu cum va reactiona, si daca este sa tina la mine se va intoarce el singur.
Voi ce parere aveti despre aceste gesturi? oare ce as mai putea crede?

2 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

După atâtea întrebări nereușite ai zis ceva înțelept :„De impacare nu vreau sa ii spun, pentru ca nu stiu cum va reactiona, si daca este sa tina la mine se va intoarce el singur."

Totul constă în modul/motivul care v-a despărțit, deci gândește-te dacă se merită să fii în preajma lui, altfel ignoră-l și nu mai aștepta nimic din partea lui.

| secret093 a răspuns:

Dupa gesturile lui, cred ca vrea sa va impacati. Nu fa tu primul pas, asteapta-l sa vezi intr-adevar ce vrea, daca nu incearca sa treci peste si sa ii arati ca nu iti pasa.