Nu cunosc personal situatia dar ai parut putin cam paranoica la faza cu "Oare a spus doar asa sa imi faca mie rau?"; nu te pripi, nu cred ca asta a fost motivul dar dupa cum a pus problema nici nu cred ca mai are vreo dorinta de a va impaca.Din ce am inteles, ii esti total indiferenta.
Poate nu mai ține la tine în felul ăla, dar vrea să te vadă că nu suferi din cauza lui, vrea să te ajute (oarecum) să treci peste. Pun pariu că voi strânge păreri de genul „dar ce băiat ar face asta"... Ei bine, unul ca mine
Buna, da, este dureros sa ti se spuna asta cand tu inca mai ai sentimente in urma fostei relatii dar eu cred ca el fie a trecut peste fie inca mai tine la tine si iti vrea binele. oricum ar fi el oricum vrea sa fii fericita asta e clar. Vorbeste mai intai cu fostul prieten. purtati o discutie serioasa si daca el iti spune cu sinceritate ca nu mai aveti nici o sansa atunci stai cu acel baiat daca tot il placi. pana la urma vei deveni atat de indragostita de el incat vei trece peste fost relatie. Ai grija ce faci. Succes!
Inca mai tine la tine eu sunt baiat si si eu am trecut prin din astea si asa faceam si eu cu toate ca inca mai tineam la ea eu ii spuneam asta din orgoliu oricum sigur el nu vrea sa fi cu el.el doar a spus'o asa
A vorbit orgoliul din el.a vrut sa para ca nu ii pasa, asa sunt baietii mai ales daca tipul ii era prieten..in locul tau, daca as tine la fost nu m as incurca cu baiatul acela fara rost si asa i as dovedi si fostului ce simt pentru el..stai linistita, daca nu i ar fi pasat de tine nu te ar mai fi intrebat treaba aia, dar mai mult ca sigur era curios de ce vei face simtind si el ca te pierde si a zis aia doar in apararea lui.Stai calma si ai grija!
Buna :*!
Stiu ca te-a durut, imi imaginez. Cred ca, cu totii am trecut prin astfel de momente. Dar ai o singura viata si trebuie sa treci peste!
Traieste-ti viata, nu pune la suflet tot. Crede-ma ca sunt foarte putini baieti care pun la suflet si IUBESC cu adevarat o fata.
Poate a spus, ceea ce a spus ca sa iti faca "rau " sau poate chiar este gelos... Dar daca e fostul tau prieten las`o asa :*!
Niciodata sa nu pui suflet la un baiat, si niciodata sa nu suferi dupa un baiat!
Sa pui suflet la un baiat in ziua in care simti ca pentru el ai fi in stare de orice. Nu la "relatii "din astea! :*
Bafta`! >
00Andreea008 întreabă: