| Iancugeorgiana a întrebat:

Astazi am iesit pe afara cu niste prieteni printre care si fostul meu prieten.Ne-am plimbat prin parc, am ras, am vorbit. Dupa vreo 3 ore ceilalti prieteni au plecat si am ramas decat eu cu fostul meu prieten si cu inca un amic de al lu fostul prieten.Ne-am dus la mine la bloc.Eu tocmai imi pusesem castile in urechi sa ascult muzica si fostul a venit si m-a luat in brate, exact cum ma lua cand eram impreunasad si i-am spus sa ma lase si tot nu ma lasa si pana la urma ma lasat.Pe urma incerca sa ma ia de mana si zambea usor la minesad.
In momentul in care m-a luat in brate mi-am amintit de momentele noastre petrecute impreunasad.
De ce credeti ca m-a luat in brate exact cum ma lua si cand eram impreuna?sad
Oare ce sa mai inteleg?sad

5 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Ca vrea sa va impacati?

| neutrino a răspuns:

El era in "pauza" si avea nevoie de o fata. Ce este de neinteles?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Georgiana!
E posibil sa mai tina la tine.Stiu ca asta o sa te macina mult, pana o sa-l intrebi, asa ca nu mai pierde timp.Convinge-te singura. Daca raspunsul lui e pozitiv, iar tu mai ai sentimente pentru el, gandeste-te la o posibila impacare.
E pacat ca doua persoane care se iubesc, sa fie despartite.

Mult noroc.

| MariaFcsb1 a răspuns:

Pai poate inca te iubeste si vrea sa va impacati dar depinde si motivul de ce v-ati despartit

| melintediana a răspuns:

Poate mai are sentimente pentru tine si cu ocazia aceasta, ca ati ramas singuri a vrut sa vada ce simti si tu? Dar momentan mai tii la el?
Daca da ai face bine sa vorbesti cu el despre voi.winking Fundabatting eyelashes?