| cristeaalexandra a întrebat:

Astazi am iesit pe afara cu o prietena de a mea.Ne-am dus la blocul ei sa stam si sa mai vorbim.La scurt timp apare si fostul meu prieten cu inca 3 prieteni de ai lui si s-au oprit la noi.Am tot vorbit cu ei.Fostul meu prieten se tot uita la mine si imi zambea.Am jucat un joc cu niste carti si eu nu prea stiam si fostul meu prieten ma ajuta si prietenii lui au spus"normal ca o ajuti nebunule doar e iubita ta"si fostul meu prieten nu a zis nimic(tin sa mentionez ca prietenii lui nu stiu ca noi ne-am despartit).Ma surprins ca el nu a zis nimic. Putea sa zica"numai sunt cu ea"s-au ceva de genul acesta, dar nu a zis nimic.
De ce oare nu a zis nimic cand prietenii lui au zis ca ma ajuta la joc ca doar sunt iubita lui? cu toate ca noi numai eram impreunastraight face
Ce sa inteleg prin tacerea lui?

Răspuns Câştigător
| Anon2013 a răspuns:

Ca el inca te vrea! Si nu vrea sa traiasca in prezent.

8 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Pai ce sa zica, atata timp cat v-ati despartit aia e, a fost si el dragut si nu a zis "numai sunt cu ea" pentru ca poate te simteai si tu prost nu crezi? Presupun ca tu vrei sa auzi ceva in genu "da, inca te iubeste, vorbeste cu el!".Nu stiu ce sa zic in privinta asta, daca tie iti mai place de el, ai putea afla daca si el mai tine la tine, pur si simplu, intrebandu-l direct, sau "tragandu-l de limba" in vreun fel. Mult succes.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Iamal a răspuns:

Nu a spus nimic pentru ca el inca tine la tine...nu suporta gandul ca e despartit de tine si incearca sa ascunda cat mai mult asta...
acordai o sansa...imacativa si vezi cum va merge

| neutrino a răspuns:

Intelege ce vrei, ce anume te linisteste pe tine.

| olivikkka a răspuns:

Posibil mai simte ceva pentru tine, sau poate nu a vrut sa apara mai mute intrebai gen de ce? sau pentru ce. ramine de vazut ce o sa fie mai departe

| Albeert a răspuns:

Pei este foarte simplu: fostult au iubit se lauda!

| Larisa54 a răspuns:

Paii....eu cred ca inca te mai place.....parerea mea.