Ori ai facut o greseala pe care el n-o poate ierta si nu te mai vrea in viata lui absolut deloc ori o fi spunand chestia asta doar pentru a te face sa suferi. Uneori ceea ce spunem noi baietii nu vine chiar din suflet asa ca nu mai fi suparata .
Incearca sa vorbesti cu el cand e singur, o fi avut o criza de orgoliu in fata prietenului sau. Vedeti-va maine la un suc si lamuriti
Daca tu ai intrebat doar sa gasesti pe cineva care sa-ti spuna ce doresti, iata iti spun eu: fii linistita, fostul tau prieten te iubeste, regreta ca nu mai e cu tine si curand se va intoarce. Vise frumoase!
Ce stiu eu ce a fost intre voi, de ce v-ati despartit, cine a fost de vina.
poate ai gresit fata de el si l-ai suparat si omu nu vrea sa mai fiti impreuna.
asta e nu e capatu lumii baieti sunt peste tot..gasesteti si tu altu mai bun. daca arati bine si sti sa te porti cu un baiat o sa iti fie usor.
S-ar putea sa fi spus asta din cauza ca nu ii place sa vorbeasca despre asta de fata cu altii si s-a rusinat si a spus primele cuvinte care i-au venit pe limba ca sa "se scoata"(sa nu para fraier)... din moment ce nu stiu cauza despartirii, nu pot spune mai multe. poate tu chiar l-ai ranit si de aceea a spus asta. Ca sa ti-l scoti din gand va trebui sa treaca ceva timp. Incearca sa iesi cu prietenii si sa nu te mai gandesti la el. Bafta
linarkfts întreabă: