| tanasemadalina a întrebat:

Astazi am iesit pe afara sa ma plimb cu o prietena de-a mea care tocmai venise prin vizita la mine.In timp ce ne plimbam a iesit si fostul meu prieten pe afara.Ma intrebat ce fac si apoi s-a dus la niste prieteni de ai lui.Intre timp prietena a trebuit sa plece, eu am condus-o si cand m-am intors inapoi, fostul meu prieten m-a intrebat cine este fata asta si i-am spus ca este o prietena de-a mea si m-a intrebat ca unde a plecat si eu i-am spus ca a plecat la ea acasa si el spune"nasol"si eu l-am intrebat de ce este nasol si nu a zis nimic. Apoi l-am intrebat daca ii place de fata asta si el mi-a raspuns"nu este problema ta"straight face.
De ce credeti ca mi-a spus asa? oare chiar o place s-au face asa doar sa ma faca geloasa?sad
Ce sa cred?sad

7 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

Eu niciodata nu am inteles... daca ai terminat o relatie inseamna ca gandurile tale sunt acelea de a nu te gandi la el mai mult decat ca la un prieten. vorbeste cu el, spune'i mai multe despre prietena ta si la sfarsit intreaba'l daca o place. daca spune da, asta este.gandeste'te ca poate si ei ii va placea de el si vor fi fericiti.cand iubesti pe cineva il lasi liber daca asta isi doreste si este spre binele lui.

| eek a răspuns:

Ce problema de importanta nationala avem! si daca o place.ce? oricum nu mai esti cu el..treci peste

Răspuns utilizator avertizat
| DiaVp a răspuns:

Piseaza-l la cap pana iti zice daca da sau nu.

| Zambeste142 a răspuns:

Inca mai tii la el si probabil te doare faptul ca exact la prietena ta s-a gandit. Daca o place pe ea nu e o problema, ar trebui sa-i explici prietenei tale ca nu te simti confortabil ca ei sa devina impreuna in cazul in care el ar vrea sa fie cu ea sau ceva de genul. Faptul ca ti-a raspuns asa, e fiindca nu vrea ca tu sa faci parte din viata lui ca o amica foarte apropiata, nu-l presa si nu spera la ceva mai mult de la el. Baieti sunt destui.

| Andreea416 a răspuns:

Eu cred ca ca o place...in timp ce nu a vrut sa iti explice prea multe. Daca voia sa te faca geloasa.ei bine..nu prea i-a reusit..Intrebarea este daca tu inca mai ti la el...

| eusunteu93 a răspuns:

Eu una cred ca vrea sa te faca geloasa findca daca chiar ar fi placut de prietena ta eu cred ca ar fi incercat sa faca cunostinta cu ea macar