Ea a avut mult curaj si incredere in tine daca ti-a propus asta la varsta ei. E ceva intim si unei fete ii e mai greu sa fie refuzata in asa ceva decat unui baiat. Faptul ca ai refuzat-o a facut-o sa se simta speriata si foarte ranita in orgoliu, de aia a reactionat asa. Marea problema este de fapt temperamentul ei, necumpatat si impulsiv, care o sa ii aduca probleme - si poate mai rau iti face daca e cu tine decat daca ramane. Tu trebuie sa ramai ala cu capul pe umeri si dupa ce o sa ii treaca supararea si o sa vorbiti din nou. E posibil sa isi caute alt prieten ca sa se razbune, dar o sa ramana mereu cu un respect si o slabiciune ascunsa pentru tine N-o cauta, las-o pe ea sa vina si daca vine spune-i ca nu asa trebuie sa se poarte cu un baiat si ar trebui sa-si ceara iertare. Pentru ca ai avut dreptate, e prea devreme - si e pentru ea. Ca tu? n-ai avea ceva de pierdut. Doar eventuale discutii ulterioare cu parintii, daca afla. Insa riscul de probleme la col uterin, efectele psihice si riscurile de sarcina erau ale ei.
Daca este asa...e o proasta(scuze)! O sa ajunga o depravata(daca nu este deja!). Nu ai pierdut nimic! Poate ca ea deja are viata sexuala tumultoasa! Si multe boli de dat! Tu ai procedat foarte bine.
Si..."la multi ani" si din partea mea, ca inca nu a trecut ziua! Sa ai o viata frumoasa!
Masturbeaza-te in continuare si taci, nu mai fi sfisiat pentru ca tu ai ales.Succes.
Eu cred ca era altceva la mijloc sau probabil a facut asa ca sa vada daca tu stai cu ea pentru asta,pentru ca o fata nu i`ar spune niciodata unui baiat "daca nu te culci cu mine,ne despartim". doar ca, nu prea inteleg reactia ei, are doar 14 ani
Wow, odata pe an vad o chestie de genu. Fata vrea sex, si baiatul nu.
Mai Mihai, nu te mai consuma, nu merita. Mergi inainte, ai sa gasesti alta fata.
In primul rand la multi ani:*. Draga Mihai se vede ca acea fata vroia doar p**a, nu trebuie sa te consumi atata;--jgasesti alta stai calm sunt multe fete frumoase si dornice sa fie cu tine:*>
Daca prietena ta nu a inteles motivul pentru care nu ai vrut sa o faci, si te felicit pentru alegerea ta.Nu multi ar fi ales ca tine la 14 ani.Inseamna ca ea e doar pe interes,ca daca te-ar fi iubit cu adevarat ar fi inteles motivul, dar mai este si varsta foarte apropiata unul de altul unde nu prea merg relatiile.Fa cum crezi ca e mai bine, dar personal daca nu ar intelege partenera ca nu sunt pregatit as lasa-o ca doara mai sunt enspe-mii de fete care cer un prieten.
Ce c**** doamne ce copii, ce generatie distrusa, sper ca intrebarea e la misto
Hei capu sus, nu plange toate femeile sunt cu*ve macar o data in viata.
lasa asta acum ai o varsta frumoasa, uita de "prietena" ta si traiesteti viata
PS: LA MULTI ANI
Daca ea nu mai e virgina da. Nu te iubeste daca s-a despartit de tine inainte sa implinesti varsta de 14 ani. Eu cred ca din cauza asta s-a despartit de tine si nu vreau sa jignesc dar ar putea fi o profitoare. Fete sunt destule si bravo daca vrei sa iti pastrezi virginitatea. Pentru ca in zilele noastre putini mai sunt virgini dar sunt. Demonstreaza ca iti poti gasi alta prietena care sa nu profite de tine si care sa te iubeasca nu doar sa vrea ceva anume. Sa te foloseasca pentru placeri.
Ok nu stiu care e motivul dar daca e asta atunci zi mersi ca ai skapat de ea ca e kazuta rau fata daca la 14 ii fug mintzile la asa ceva
Mihai, si eu am avut cu fata cu chef de "joaca" si mi-a propus si mie sa facem sex, eu avand 14 ani si ea 13, am refuzat, nu voiam sa am probleme cu parintii si apoi, poate mai avea si o sarcina . Daca esti din Timisoara hai la o plimbare cu bicicleta, sa vezi ca o sa uiti de toate grijile ...
Doamne fereste, sunteti atit de mici...
Tu ai procedat foarte corect si inteligent as putea zice, s-a despartit din simplu fapt ca nu te iubea cu adevarat...crede-ma...daca te-ar fi iubit,ar fi asteptat, sfatul meu este sa o uiti, esti un baiat inteligent si nu merita sa fii calcat in picioare de toate fetele.La multi ani draga!
HaHaHa! Ce dracu relatie sa aveti draga voi la 14 ani?! Sa fim seriosi relatie/iubire la 14 ani?! La 14 ani esti un copil.
@cristacheceliute : cred ca ai cea mai mare dreptate... suntem de 2 ani impreuna si probabil a avut foarte multa incredere in mine... probabil. incer sa trec peste asta. + ca azi am intalnit o fata care sa mutat in cartier cu mine ;x ne am imprietenit foarte repede si simt o atractie fata de ea ! [apropo ai funda] !
@cristacheceliute : cred ca ai cea mai mare dreptate... suntem de 2 ani impreuna si probabil a avut foarte multa incredere in mine... probabil. incer sa trec peste asta. + ca azi am intalnit o fata care s-a mutat in cartier cu mine; x ne am imprietenit foarte repede si simt o atractie fata de ea! [apropo ai funda]!
Tu ai fost vreo dată atât de excitat încât nu te-ai putut abține și i-ai propus perechei tale să faceți sex, dup-aia fiind refuzat? Să te vedem pe tine cum ai fi reacționat...
Îți zic eu, e cel mai de că*at moment evăr...
Bună Mihai!
În primul rând la mulţi ani!
În al II-lea rând te rog să te linişteşti ca să putem gândi problema la "rece"!
Din punctul meu de vedere, ai făcut bine că nu ai acceptat propunerea prietenei tale dacă nu te-ai simţit pregătit să faci asta.
Ai avut dreptate, nu este în regulă să îţi începi viaţa sexuală de la o vârstă foarte fragedă, însă dacă ea a cerut cu atâta vehemenţă să faceţi asta pot presupune că nu ai fi fost primul din viaţa ei sexuală.
Eşti la o vârstă în care abia acum înveţi, uneori din propriile greşeli şi ai parte de tot felul de experienţe, de dezamăgiri sau lucruri măreţe care te pregătesc mai apoi pentru viaţa ta de adolescent, mai apoi ca om matur şi aşa mai departe.
Ştim cu toţii cum e să treci printr-o despărţire de voie de nevoie sau pentru că relaţia nu mai merge aşa cum a spus ea. Dacă a spus asta eu pot deduce numai că tu eşti prea bun pentru ea! Mai matur, cu capul pe umeri, care ştie ce să facă cu viaţa lui, dar nu mi-a plăcut decizia pe care ai luat-o de ziua ta.
Te înteleg că doare, că eşti frustrat şi că acum îţi este capul plin de gânduri precum " ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi acceptat s-o fac?" dar tu trebuie să ieşi din starea asta!
Singur trebuie să îţi dai seama că nu vă potriveaţi şi că meriţi ceva mai bun!
Las-o în urmă şi canalizează-ţi atenţia pe altceva o vrene ca să o poţi uita mai uşor, ocupă-ţi timpul.
De fapt, exprimarea mea nu e întocmai una corectă, nu trebuie să o uiţi ci doar să treci peste.
Încă o dată la mulţi ani şi ţine minte că orice decizie ai lua nu trebuie să o regreţi mai târziu, oricum nu putem da timpul înapoi!
Vacanţă plăcută!
La multi ani, ai doua palme de la mine.
Tu de ce esti suparat? Ca nu ai putut sa ti o, nici nu am cuvinte sa o numesc, langa tine?
Revin'o cu picioarele pe pamant ce naiba!
Pentru ce sa ti o nimfomana ca asta, ca altfel nu imi vine sa ii zic, langa tine?
Si mi se pare destul de evident ca vreia sex, ma intreb daca are minte
Fii bucuros. Ai de ce, nu vreau să par răutăcioasă dar tipa e o distrusă. 14 ani nu e o vârsta potrivită, mai ales din cauza riscului crescut de cancer de col uterin, însă presupun că nu îi pasă . Mai bine că nu ai rămas, știi de ce? Cine știe ce-ți mai făcea în viitorul apropiat, era un chin și pentru tine și dădeai în alte probleme.
Și eu te apreciez, serios, că nu ești ca alții și că te-ai informat.
Mi-ar placea sa discutam si in privat despre asta. Ce insemna pentru tine aceasta relatie? Ce inseamna ca "nu mai merge relatia dintre noi doi"? Ce fel de relatie era asta, si pe ce se baza? Putem vorbi, intr-adevar, despre o relatie?
Da frate... unele femei(ma rog fete)nu suporta chestiile astea dar ai procedat corect findca nu este recomandat pentru ea sa isi inceapa viata sexuala de la varsta aceea...pentru tine nu era nici o problema