| 69AnonimuS69 a întrebat:

Astazi am intrebat, o fata care imi zisese ca ma place, daca vrea sa iasa cu mine la film miercuri. A zis ca nu poate ca are nu stiu eu ce. Apoi o intreb daca in orice alta zi poate, iar ea a raspuns ca mama ei nu o lasa (si e a 8-a -_- ). Chiar mi-am luat mindfuck. Nu ma place sau chiar nu o lasa mama ei? sad;(

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Daca ea ti-a spus ca te place, inseamna ca te place si chiar mama ei n-o lasa chiar daca e clasa a 8'a.
Spune-i ca o placi si ca daca la film nu poate sa mearga, altundeva va puteti intalni... vorbeste!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-a luat de prost, daca asa te crezi tu nu te poate obliga nimeni sa-ti schimbi parerea, si bine faci daca ramai ferm pe pozitie ca doar asa isi va da fetele seama ca ai un caracter stoic, daca eu iti zic acum ca prietenie cu forta nu se poate tu ce intelegi prin asta?

| Fundita123 a răspuns:

Depinde,cam de cat timp ti-a zis ca te place? Daca de mai mult timp poate si-a pierdut interesul pentru tine sau daca nu poate chia nu o lasa mama ei, mai sunt unii parinti atat de protectoriwinking

| 69AnonimuS69 explică (pentru Fundita123):

De acum cateva zile mi-a zis... Nu stiu... Mi se parea ciudat straight face

| MihaelaCarmen123 a răspuns:

Sincer exista fete care au mame stricte, ex ar fi mama mea este foarte stricta. Poate chiar nu o lasa sau poate nu vrea. O intrebi ce simte pentru tine si te uiti la ea cum se comporta cand iti spune. Esti atent la toate reactiile, si iti dai seama. De exemplu:

Daca iti evita privirea : semn ori te place, ori incearca sa nu se uite in ochi tai mintinute.
Daca se inroseste chiar foarte putin, spune adevarul. Daca sta incordata e un semn.