| BaiatulTimid16 a întrebat:

Astăzi am stat cu iubita mea pe scări si aceasta m-a masturbat si este posibil sa fi atins puțin penisul cu mâna, apoi am băgat mâna în pantaloni la ea fără să ajung in vagin, doar pe lângă, este vreo șansa să fie gravidă?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"este vrei șansa să fie gravidă?" - la prima vedere, nu dar cine mai știe ce ai băgat și unde?

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca in astfel de situatii poate sa existe o foarte mica posibilitate sa se poata forma o sarcina in conditiile precizate. Insa in mod obligatoriu trebuie sa stii si mai ales sa si intelegi ca posibilitatea de a se putea formarea si produce sarcina exista numai/doar in cazul in care este indeplinita si o alta CONDITIE ABSOLUT OBLIGATORIE SI STRICT NECESARA si anume ca in acel moment fata (femeia) sa fie in una din cele 2-3 zile REAL FERTILE a ciclului menstrual. Acest aspect in mod normal ar fi cazul sa o stie iubita ta si anume daca este in perioada fertila.
Pentru a se putea forma o noua forma de viata, in mod absolut obligatoriu trebuie sa existe 1 OVUL VIABIL si 1 SPERMATOZOID motil, viabil si perfect sanatos pentru a fi capabil sa reuseasca sa strapunga membrana rezistenta a ovulului pentru a-l fecunda. Pentru a se putea forma o sarcina, NU este suficient sa existe doar unul dintre cele 2 ingrediente strict necesare si anume doar spermatozoidul. In mod obligatoriu trebuie sa existe si un OVUL care sa fie neaparat VIABIL fiindca doar asa se poate naste viata. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu, pentru ca sperma nu a ajuns in vagin.

| seth2016 a răspuns:

BaiatulTimid16, masturbarea reciproca, pe scari, sau in alte locuri, de preferat acasa, produce nu numai placeri deosebite, dar este si o metoda de safe sex eficienta si un act sexual deosebit de intim.

Este safe cu conditia sa respecti protocolul, adica sa nu pui mana si colo si colo.

Noi nu stim exact detaliile experientei tale pe scari, tot ce putem spune este ca daca sperma ajunge printr-o nefericita manevra in vagin sansele ca prietena ta sa ramana insarcinata sunt mai mari sai mai mici in functie de ciclul ei.

| Michaeel a răspuns:

Nu