| Gaby212 a întrebat:

Astazi am sunat-o ca sa o felicit de ziua ei si sa ii fac niste urari de Sarbatori.Nu mi-a raspuns...Am mai sunat a 2a oara....Nimic!
Peste vreo ora primesc mesaj:
"Ce vrei?"
Asta m-a ranit profund, mai ales pentru ca nu-i sta in caracter sa vorbeasca asa.La un moment dat m-am intrebat daca nu cumva si-a schimbat numarul de telefon si am sunat pe altcineva din greseala...
Cum poti sa fii atat de rau? Nu am facut nimic rau, doar i-am aratat toata afectiunea de care am fost capabil.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Cel mai probabil, ai disperat-o aratandu-i toata afectiunea de care ai fost capabil, in ciuda incercarilor ei de a te tine la distanta.
Asta ar fi problema ta pe scurt.

Insa, daca e sa aprofundam, trebuie sa spun ca aceste vorbe nu sunt chiar cine stie ce dezamagire, pana la urma, oamenii mai au si zile proaste, ei bine, ea poate a avut una.
Dezamagirea, aprea ca urmare a atractiei pe care o simti tu pentru ea.
In general, cand placem alte persoane, tindem sa fim oarecum orbi in interactiunea cu acestea, probabil, asa ai fost si tu.
Insa, desi e posibil ca ea sa fi avut o zi proasta, si sa fi raspuns asa datorita nervilor, adevarul e ca tu esti oarecum vinovat.
Ce vreau sa spun prin asta?
Ei bine, sunt sigur ca in timpul in care ati vorbit, de multe ori ea a incercat sa-ti dea de inteles ca nu e interesata de tine, si tu ai insistat, ei bine, ea, poate ti-a raspuns, din respect, si asta te-a facut sa crezi ca ai o sansa, insa, in realitate, treburile cel mai probabil au stat diferit.
Ai fost agasant, insistent, iar, in timp, asta a enervat-o la culme.
Si uite asa, astazi, de ziua ei, ai primit tu un cadou, ti-a deschis ochii, ti-a demonstrat ca ea nu e asa cum o credeai tu.

Si, desi oarecum e aiurea, ca ai incercat sa-i faci pe plac, si in schimb, ai primit acest raspuns, trebuie sa fii mandru de asta.
Dupa cum am spus mai sus, ti-a deschis ochii intr-un sfarsit.
Ti-a demonstrat ca e genul de persoana care nu merita atentia ta, si asta este.

Insa, cam atat despre povestea ta.

In alta ordine de idei, trebuie sa-ti spun, ca in general, trebuie sa ai mare noroc sa dai de o femeie/fata care reactioneaza astfel.
In general, femeile nu se supara cu una cu doua, astfel incat sa-ti raspunda in felul acesta.
Iar daca tu primesti o replica dura de la o fata, nu trebuie sa te sperii, sau sa-ti pierzi increderea.

Cand primesti o astfel de replica, nu trebuie sa te ingrijorezi, cel mai adesea, problema e la ea, nu la tine.
Daca ar fi sa o dau pe procentaje, as spune ca:
In 65% din cazuri, primesti o astfel de replica daca a avut ea o zi proasta, sau ceva de acest gen.
In 25% din cazuri, primesti o astfel de replica pentru ca sunt ele proaste
Iar in restul de 10% din cazuri, primesti o astfel de replica deoarece nu te respecta, ei bine, aici e si cazul tau.

Si, desi toate aceste cazuri, au la baza un factor diferit, cand esti pus in aceasta ipostaza, trebuie sa reactionezi intr-un singur fel.
Acum, aici apare smecheria, sunt sigur ca majoritatea ar tinde sa-si ceara scuze, sau sa dea bir cu fugitii, ei bine, e total gresit.
Faptul ca tu a intrat in vorba cu ea, sau ca ai incercat sa o faci, nu te face responsabil pentru problemele ei, prin urmare, situatia e clara, trebuie sa ramai pe pozitie.
De ce ti-ai cere scuze, de ce te-ai speria de ceva ce nu e vina ta?
Da, poate uneori frica o avem in instinct, si poate de multe ori avem impresia ca desi nu e vina noastra, mai bine ar fi sa ne cerem scuze, ca poate ar ajuta.
Ei bine, cel mai adesea, acest gen de comportament nu ajuta, nu ne ajuta nici pe noi, si nici pe persoana respectiva.
Ba din contra, de multe ori ele se astepta sa primeasca scuze, asta se intampla tocmai din cauza ca avem asta in instinct, insa, desi ne cerem scuze, nu se schimba nimic, oare de ce?
Ei bine, pentru ca nu e vina noastra, iar persoanele in cauza stiu asta, si, desi tu iti ceri scuze, ea stie ca nu e vina ta, si ca, cu sau fara scuzele tale, nu se va schimba nimic.
Prin urmare, concluzia e clara, daca-ti ceri scuze in astfel de ipostaze, cel maia adesea nu se va schimba nimic in bine.
In schimb, se va schimba in rau, e o postura naspa, tu iti ceri scuze, desi nu e vina ta, ei bine, tu esti de fata, ea e de fata, atunci se intampla urmatorul lucru, esti perceput ca o persoana slaba, deoarece asa ai actionat, si in felul acesta, ii scade si ei respectul pe care-l are pentru tine, dar in special tie.

Acum, ca am lamurit asta, ce trebuie sa faci in aceasta situatie.

E bine, in cazul acesta, e suficient sa te amuzi copios pe seama ei si sa-i spui ca abereaza.
Direct, fara ocolisuri, fara alte vorbe menite sa indulceasca reprosul, deoarece, cand incerci sa diminuezi problema, iti vei pierde din credibilitate, pierzi din impactul cuvintelor, si, in loc sa-i dea de gandit, ar putea sa o amuze pe ea vorbele tale.

Ei bine, spre deosebire de cazul in care iti ceri scuze, cand ei ii scade respectul pentru tine, iar tie iti scade stima de sine, in situatia de fata, efectul este chiar opusul.
Desi, poate se arata "stupefiata" de raspunsul tau (asta daca ati mai avut d-aface inainte), in subconstientul ei, va incepe sa te admire, si sa-i creasca respectul pentru tine, deoarece, ai facut ceva ce nu fac ceilalti, ai observat ca greseste, si i-ai spus asta, in timp ce ceilalti, cel mai probabil ar da bir cu fugitii, sau, s-ar milogi pe langa ea, ca un catelus, cum zicea RAY.

Daca vei face asa, inseamna ca vei actiona ca un barbat, si, actionand ca un barbat, vei avea mereu de castigat.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil ai fost mega insistent si ai adus-o in stadiul de sa nu te mai suporte, asa sunt si eu cu oamenii mega insistenti

| RAY a răspuns:

Comportament de catelus

| Emilian65 a răspuns:

Poate ai deranjat-o si de aceea ti-a raspuns asa.

| Andreeush a răspuns:

Nu ar trebui sa te simti rau, tu nu ai nici o vina. Ea probabil nu vrea sa vorbeasca cu tine. Sunteti impreuna?

| Gaby212 explică (pentru Andreeush):

Am fost foarte apropiati cativa ani, cand i-am spus ca sunt indragostit de ea a plecat.

| Andreeush a răspuns (pentru Gaby212):

Daca a plecat atunci inseamna ca nu simtea acelasi lucru pentru tine. Probabil te considera un bun prieten pana in momentul cand iai marturisit ca esti indragostit de ea.

| Plato a răspuns:

Imi cer scuze ca nu-ti cunosc povestea, cati ani ai si cine e ea?

| ForeverAlone97 a răspuns:

Da-o în **** mamii ei de retardată

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai dat prea multe detalii.Cine este ea? De cât timp vă cunoaşteți?

| Felissa13Eden a răspuns:

Nu e vina ta...am trecut si eu prin asa ceva acum cativa ani.
Nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine, si e mai usor sa te comporti urat cu persoana care te-a iubit si te iubeste, decat sa o iei usor ai delicat.
O sa intalnesti in viata fete care o sa fie sufletele tale pereche, dar tu n-o sa fi pentru ele.
Dorul e groaznic, dar se amelioreaza in timp, pana raman doar amintirile.
Ocupa-ti timpul cu orice, chiar orice, asa am facut si eu.Filme, seriale, muzica, desen, citit, jocuri, sport, absolut orice, ca sa nu te gandesti non stop la ea.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Asta patesti daca te atasezi prea mult de oameni. Nu merita nimeni sa-i dai atata atentie. Ea ti-a dat tie atentia asta cand a fost ziua ta de exemplu? Si de ce s-o suni? Era mai simplu sa-i scrii toate astea pe Facebook sau prin mesaj. Oricum a dovedit ca nu da doi bani pe tine. In locul tau mi-ar parea bine ca tocmai am descoperit ca tin prea mult la o persoana care nu este catusi de putin interesata de mine. Ar fi bine sa inveti din asta si daca o sa te mai bage vreodata in seama, sa-i raspunzi si tu la fel de sec si indiferent.