Imi pare rau ca esti nevoit sa treci prin asa ceva dar o situatie ca aceasta este un semnal de alarma ca ceva nu mai merge si ca din partea ei nu mai exista interes.Stiu ca iti este greu sa deschizi ochii mai bine si sa observi ce ai langa tine dar sincer nu te merita.Nu face altceva decat sa-ti demonstreze ca nu ii pasa si ca pur si simplu ea nu mai este prezenta in aceasta relatie.Incearca sa iti limpezesti gandurile, sa te linistesti, sa vezi situatia si din alte unghiuri si dupa asta sa porti o discutie deschisa cu ea si sa lamuriti problema. Daca se comporta la fel ai face bine sa pui piciorul in prag si chiar daca iti este greu sa pui capat pentru ca doar tu vei suferi dupa aceasta poveste. Bafta
Mereu ma face sa sufar, mereu plang si ma ranesc chiar daca m-a mintit eu tot o iubesc acum cateva luni era *lipta* de mine ea ma cauta ea ma suna mereu ea imi lasa mesaje cand pleca la scoala, acum s-a svhimbat tot nu mai e ca inainte, o sufoc eu cu mesaje? ok poate sa-mi zica ma schimb, sunt prea gelos? ok poate sa-mi zica incerc sa reduc gelosia.
Afla cumva daca are pe altcineva. daca spui ca nu doar faptul ca o suni prea des o deranjeaza...si incearca sa le linistesti..sincer nimanui nu cred ca ii place sa fie sunat de nu stiu cate ori pe zi, sa iti dea mereu raportul.
Poate nu te inseala, poate are nevoie de ceva timp in care sa fie doar ea. Se mai intampla, oricine mai are nevoie sa fie cu cu altii, nu doar cu iubitu/a. las-o un pic sa fie singura.
Ce te implici atat daca vezi ca ei nu ii pasa? Femei sunt destule.
Pe de-o parte te inteleg, candva eram si eu la fel ca tine, dar te asigur ca peste 1-2 ani cel mult iti vei zice "ce prost am fost atunci...".
Nu zic sa nu te implici in nicio relatie, e minunat sa iubesti cu adevarat pe cineva, dar cand persoana respectiva se comporta asa trebuie sa realizezi ca trebuie sa te detasezi si sa mergi mai departe.
Ma implic prietene o iubesc enorm de mult si chiar daca ma raneste si sufar eu trec ma ridic si iert, vreau sa fie fericita sa nu sufere ca si mine macar ea daca eu nu...
Din pacate nu putem sa luam fata sa ti-o punem in brate pe veci, sa fie doar a ta si doar linga tine problema e ca o sufoci. o sufoci cu telefoanele, o sufoci chiar daca o iubesti, o sufoci, si cu cat dai sa fii mai aproape de ea cu atat te va respinge mai mult. incearca sa o iubesti si cu mintea putin, nu doar cu sufletul, si ai sa-ti dai singur seama ca gresesti sufocand-o asa si ai sa vezi si singur ce trebuie facut. si faptul ca te ranesti de durere si sa lovesti etc nu rezolva nimic, dimpotriva, daca ea afla de chestiile astea se poate speria, si are dreptate poate la un moment dat nu te mai poti controla si o strangi de gat din atat de multa iubire, nu? deci hai, ia-ti cateva minute in care sa stai doar cu tine, incearca sa vezi cumva din afara ce se intampla, si ai sa gasesti singur solutia si directia ai dreptate, e greu, cred ca toata lumea a trecut prin situatii similare dar, asa cum am spus la inceput, in tine e solutia, si de multe ori ajungem sa ne dam seama ca persoana respectiva de fapt nu merita sufletul nostru sanatate si ai grija de tine, ai grija de voi!
Fi-i barbat! Ea trebuie sa vada in tine putere, intelepciune, echilibru moral, stabilitate, dar si pericol. Arata-i ca poti si fara ea, nu-i mai acorda atita atentie ca o sufoci, ea singurica o sa te caute ai sa vezi. Nu dispera ca nu sade bine unui barbat sa zic ca traieste degeaba pe pamint Tarie de caracter si putere! succes!
Daca ma crezi am incercat 2 ore sa stau sa nu.i trimit un mesaj dar nu pot imi vine dorul si oftez si ma duc la telefon si ii dau mesaj, chiar daca nu-l citeste macar eu l-am trimis si a ajuns la ea.
Salut! Voi fi extrem de dur cu tine si sper sa te conving ca acea fata pur si simplu nu te merita! ASculta la mine si poate intr o zi imi vei multumii! Habar nu am cine esti si poate vei ramane socat dar imi pasa un pic de tine imi pasa de tine pentru ca pur si simplu la inceputul randurilor din intrebarea postata de tine parca era vorba de mine! Te inteleg ca esti foarte indragotita de respectiva fata dar vezi tu doar tu esti indragostita de ea ca ea de tine absolut de loc! Si scuza ma inca odata dar iti garantez ca are pe altcineva gandurile ei sunt la alt baiat Ti o spun din propria experienta exact la fel imi vorbea si fosta mea prietena Crede ma pe cuvint aveam aceleasi ganduri si simteam ca pur si simplu viata s-a terminat pentru mine am suferit mult dar m-am gandit ca nu se merita sa mai sufar pentru ce si pentru cine! Te sfatuiesc din toata inima si din tot sufletul sa incerci sa nu o mai cauti sa nu i mai trimiti nici macar un simplu mesaj pe telefon! ok? Sfatul meu este sa ti schimbi cartela de telefon daca esti pe cartela sim: si lasa o in pace! iti va fi extrem de greu cateva zile o saptamana doua o luna dar crede ma ca daca iti vezi de viata ta si vei incerca sa nu te interiorizezi si vei fi langa cei apropiato tie si sa incerci sa ti cauti o alta iubita vei reusi sa o uiti! Te Sfatuiesc din toata inima si din tot sufletul sa o uiti sa incerci acest lucru si sa nu mai suferi! Nu Se merita Crede ma!
Mai bine as muri decat sa incerc sa o uit, o iubesc foarte mult tu crezi ca eu as putea sa o uit? da nu ma cunosti dar iti spun cu mana pe inima si cu lacrimi in ochi ca eu pe fata asta o iubesc mai mult decat viata mea, pentru ea traiesc pentru ea mor
Bai nene! Vezi greseala care ai facut o?
Ca te ai indragostit de cine nu trebuie!
Ce naiba nu intelegi
scuza ma ca sunt atit de dur cu tine si nu vreau sa te jignesc dar intelege ma si accepta faptul ca te ai indragostit de cine nu trebuia ok?
Si nu mai spune ca te vei sinucide si ca ai sa mori si iei tot la fel ii spui?
tu nu vezi ca face ce vrea din tine si nici nu i pasa de tine?
Stii de ce se comporta asa cu tine? pe linga faptul ca gandurile ei mai sunt si la alt baiat este faptul ca tu esti atit de disperat dupa ea
macar incearca sa nu mai disperi dupa ea
incearca macar pentru o perioada sa nu o mai cauti! Daca ea nu ti va mai da nici un semn de viata ce sa i mai faci sa o ti cu forta langa tine? trebuie sa accepti si acest fapt ca nu te mai vrea langa ea si gata! Ce i mai poti face?
sa o legi cu un lant de tine sau ce?
Tu nu vezi cum sunt femeile din ziua de azi? Cind nu le mai convine ceva pleaca imediat de langa cei care au jurat ca vor sta la bine si la greu! Degeaba juraminte in Casa Domnului"
Prietene asculta la mine si iti va fi mai bine! Accepta Faptul ca nu te mai vrea langa ea si gata! ok? ca nu te mai iubeste ca nu mai simte nimic poentru tine! Dar in ultima faza ca Te indragotit orbeste de o fata Care nu te merita nici macar catusi deputin ce nu intelegi? Si scuza ma ca ti spun dar daca continui sa fi atit de sensibil Iti Garantez ca vei avea Doar De Suferit Si nu putin ci Enoorm de mult toate isi vor bate joc de tine si nici o fata nu va sti sa te iubeasca asa cum iti doresti tu! Schimbate te Fii Altfel SPune Nu cind trebuie sa spui nu Si Spune Da doar atunci cind trebuie! Invata aceste lucruri si nu te mai plange ca o iubesti pe cine iubesti?
iubesti o statuie cu o inima de fier asta iubesti tu! ok?
Nu am invatat sa rezist fara ea sunt slab stiu si la varsta mea 18 ani totusi plang si mie asa de dor de ea of doamne nu am venit sa ma plang aici nu am venit pentru nimic doar sa ma ajutati cu cateva sfaturi nimic mai mult, cu ce am gresit in viata asta? ca m-am indragostit nebuneste? de cine sa ma iau de inima mea? asa sunt eu asa e firea mea o iubesc.
Prietene ce telefon ai?
daca nu este unul scump da i cu el de un perete in camera si te vei simtii mai bine eu cred ca am sparte vreo 7 pina anul trecut crede ma! Imi dau cuvintul meu de onoare ca cel mai bun este acesta! Trebuie sa o uiti si sa nu mai te faci singur sa suferi ca singur te faci sa suferi,, Acum scuza ma ca ti zic dar probabil ai sufocat o cu atita iubire! din partea ta...prea multe reprosuri poate i ai adresat/? DEcit sa continui sa o mai iubesti pe ea mai bine invata sa te iubesti pe tine insuti si nu te mai face nefericit si trist incearca sa fi vesel si fericit iti garantez din toata fiinta mea ca viata ta nu s-a terminat aici la o singura fata care este in viata ta si care o iubesti atit de mult! Viata continua si va continua si fara ea! Viata unui Barbat nu se termina la o singura femeie si aia o ..intelegi? Nu ma face la ora asta sa ti explic si sa ti povestesc cum este viata si de ce trebuie traita si continuata chiar si atunci cind apar Hopp uri care ne dau dureri de cap si avem impresia ca gata stop joc stop viata sau cum? Deci lucrurile pentru tine stau cam asa,, tu 18 ani indragostit lulea de.cine? spune tu? se merita sa plangi dupa cine? dupa o fata care poate la ora assta viseaza pe cine stie cine sau mai stiu eu ce face.prietene incearca sa nu te mai gandesti la nimic si limpezeste ti un pic sufletul si mintea fa ti ordine in inima ta pentru viitoarea iubita si incearca sa inveti din greseli sigur ai gresti cu ceva. poate ai fost prea sacaitor sau prea nu stiu dar pe ea a deranjat o chiar daca tie nu ti se parea cine stie ce. ok?
Acum iti Doresc Onoapte buna incearca sa dormi si tu si nu ti mai pierede noptile in fata calculatorului si maine dimineata cind te trezesti incearca sa te gandesti ca probabil destinul in dragoste ti a rezervat o fata frumoasa si minunata care sa te merite cu adevarat De fapt eu asa cred pentru tine probabil asa trebuia sa fie sa apara o alta fata in viata ta ok?
Noapte buna!
Am facut atatea pentru ea, ca sa o vad eu plec de acasa sa nu stie nimeni schimb 2 autobuze si prin gara mai sunt tigani ca sunt in Italia si sunt tot felul de doragti..parintii mei nu stiu ca eu plec mereu si ma duc acolo, cu parintii ma cert zi de zi nu prea mai vorbesc asa le raspund am devenit un tip rece nu mai am nevoie de nimeni ci doar de ea. Cand a fost greva la autobuze a trebuit sa stau 5 ore ca nu trecea nici unul parintii mei erau acasa nu erau la munca trebuia sa ajung cumva acasa am plecat singur de capu meu m-am dus sa iau trenul am ajuns cum am ajuns, inainte de asta ea mia vorbit cam urat ( unde p... esti? ) si nici macar nu a incercat in aceste ore macar sa, mi zica ai grija te iubesc m-as fi bucurat enorm de mult sa aud aceste cuvinte chiar daca eram in soare eram singur nemancat.Cand nu aveam un ban sa ma duc la ea luam asa pe ascuns de la parinti, am inceput la o vreme sa muncesc la betoane tot pentru a face bani sa ma duc la ea dar mam imbolnavit ma durea spatele, mi=as fi dorit sa, mi zica ea sa vin acolo la ea si sa nu o fortez eu. mi=as fi dorit sa=si infrute parintii macar o data si sa vina la mine.
Vad ca nu vrei sa intelegi o chestie si anume ca ea pur si simplu nu te mai iubeste si nu te mai vrea langa ea ce poti sa i faci?
Nimeni nu te poate ajuta cu nimic! Te faci sa suferi de unul singur! pana cind?
Gandeste`te ca faci ft rau ca esti asa nebun dupa ea. ti-am mai spus si iti mai repet...fii mai dur cu ea. nu asa lingau pentru ca ei ii se urca la cap ce dracu ai 18 ani, trebuie sa te invat eu? eu am 16 ani si totusi gandesc mai bine. tu trebuie sa te iubesti in primul rand pe tine si dupa pe ea. gandeste-te la tine! daca ea se comporta asa e grav si jalnic din partea ei..nu stie sa pretuiasca si asta ar trebui sa te faca mai tare..mai puternic sa treci peste...
Te inteleg va inteleg pe toate aproximativ... Mi-as dori sa vada ca ma sacrific pentru ea si ca fac orice sa fie in siguranta relatia noastra, daca ea este distanta nu-mi vorbeste eu ce pot face? a da stiu sufar si ma ranesc singur... cred ca nu exista in lumea asta o fata sa ma inteleaga cum sunt ( nu sunt tipul acela smecher, nebun, diliu, etc.). Sunt un tip calm si imi calculez mereu cuvintele ca nu vreau sa o supar.
Salut, frate stiu cum ai si eu trec pintro situatie aproape ca a ta. frate incearca sa nu o mai sufoci atata vorbeste cu ea, vezi ce zice si daca ati vorbeste urat sau ce mai face vorbeste cu ea ca si cum ai fi rau nu te lasa ca asi ate joc de tine daca esti moale. situatia mea este ca si eu o sun destul de mult da nu mi-a zis niciodata ca o sun prea mult. dar si a mea s-a schimbat inainte vorbeam noapte cu ea la telefon cand nu raspunde a doua zi asi cerea scuze, dar acuma n-am mai vb cu ea nopate la telefon de vreo 2 saptamani vorbim doar ziua si de fiecare data cand o sunam si nu raspundea ami zicea ca scuze dar n-am putut, dar acuma cand nu mai raspunde nici nu mai ami zice cateodata nimica si nici nusi mai cree scuze, dar mai aduc eu vorba si ami zice ca nu a putut dar nusi mai cere scuze. si eu cred ca e ceva la mijloc
Cum sa se exprime cind este intr o stare care nu cred ca ti ar dori o nici tie ok? Decit sa teobosesti sa critici mai bine vezi ti de viata ta ok? ok?
de codul bunelor maniere ai auzit?
Hei! Sfatul meu e sa gasesti pe altcineva dar nu te desparti de ea. Fata ta se va enerva pentru ca isi va da seama si chiar daca pare sa nu ii pese va inebuni cand va vedea ca nu o mai bagi in seama. Crede-ma sunt fata si imi plac baietii care se implica...pana intr-un punct. Dupa vreau provocari. Dupa cate am inteles ii va placea sa "lupte" pentru tine si te va cauta chiar ea. Si chiar daca nu se va intampla macar se va simti si ea cum te-ai simtit tu. Poate o fata pare ca uraste sa fie sufocata dar de fapt se simte extraordinar in acele momente
Aleksia, ai un nume identic cu al meu Alessio a, sa tracem la subiect -> stiu ce vrei sa spui prin vorbele tale dar crede.ma ca nici in vis nu as putea face asa ceva, eu daca ma indragostesc pun sufletul si inima in acea relatie si nu as trada nici daca mar plati cineva pentru ca inima mea bate pentru acea persoana, nu ma cunosti nu sunt genul sa ma duc la alta sa ies prin cluburi de la o vreme stau pe acasa si astept un semn de la ea, stii ce mult ma bucur cand vad un mesaj de la ea? parca as fi un copil si as primi o bomboana. Mi-as dori si eu sa aud mai des *Te iubesc*, *Mie dor de tine*, *Am nevoie de tine*, *Imi voi risca si viata pentru tine*
I-ai beregata glumesc.....incearca sa tineti o discutie serioasa pune punctul pe,, i'' si zi in fata de ce se comporta in felul asta rece ia id mew danyycool87 si mai vb daca vrei
Stii. si eu am patit la fel si oarecum sunt in aceeasi situatie..pnm. eu nu cred ca ar trebui sa disperi atat pentru ca ea poate are pe cineva. a venit cineva nou in viata ei si e ceva normal..insa daca tine cu adv la tine nu te lasa. incearca sa vb cu ea si sa-i explici, iar de data asta fii tu mai tare, mai dur mai expresiv pentru ca ea poate traieste cu ideea "asta ma iubeste, ma iarta orice i-as face". tu trebuie sa-i explici ca nu esti batjocora ei... ca intr-o relatie trebuie sa fiti egali nu unu superior celuilalt. poate asa v-a intelege. daca te v-a lua cu chestii gen" o terminam sau altceva" fii tare pentru ca ea nu se asteapta la asta din partea ta. fii ambitios si puternic nu un las si un lingau pentru ca asta cel mai mult urasc fetele.unu care sa faca ele ce vor. e un robot..mai bine unu care sa te mai puna si la punct... bafta
Uneori vorbeste mai dur cu mine si eu tac si nu zic nimic, sunt un baiat calm zodia rac, ea e totul pentru mine dar nu se straduieste mai mult macar sa faca ceva pentru noi sa zica uite vin la tine azi sau nu stiu uof
Prietene.pot fi multe posibilitati.Nu sti cum gandeste ea, dar crede-ma, si fi sigur de un lucru.Cam toate fetele pana pe la 20 27 ani, cauta tipi cu bani, multa distractie(este ceea ce vor ele sa arate) dar ele in acelasi timp cauta si pe cineva in care sa aiba incredere, sa stie ca e iubita cu adevarat de aceea persoana, si incepe sa aiba o relatie cu el. Dupa un anumit timp ea incepe sa fie rece sa vada daca el chiar tine la ea si daca ar face orice pentru ea. Daca vede asta ea nu o sa iti sara imediat inapoi in brate dar crede-ma ca te tine minte si te tine undeva in bagajul ei.Intre timp ea mai cauta, si mai icearca si cu altii.Cand ea se hotareste care e potrivit din toti cei cu care a fost si cu cine e mai in siguranta, pe acela il v-a alege crede-ma.cam toate femeile fac asta.Deci nu fi trist prietene niciodata nu se stie cand o sa se intoarca la tine.Crede-ma asa am patit eu.Am fost cu o fata timp de 2 ani, dupa care m-a lasat o iubeam f mult tineam la ea, as fi facut orice pentru ea... dupa 5 ani de la despartire uite ca fara sa ma astept a aparut din nou in viata mea.Acum suntem casatoriti avem 2 copii si totul este ok.Concluzia este ca daca ti cu adevarat la ea si vrei sa o ai tot restul vietii si ea face ceea ce face crede-ma ca e posibil mai mult de 80% sa se intoarca la tine.Si stiu ca suferi mult te inteleg perfect, si eu am patit la fel, dar vezi tu nu noi hotaram cum ne facem viata neaparat.de multe ori ea ne da ceea ce ne trebuie la timpul necesar.Multa bafta, si ai incredere in ceea ce ti-am spus eu
Daca ti se pare ca ne consumi oxigenul degeaba, poti oricand sa iti pui capat zilelor Chiar esti prost baiatule Apropo, ai mai mult de 14 ani?