Daca se distreaza pe asemenea chestii, chiar crezi atunci ca se merita sa mai stai cu el? Muscat de un caine nu a fost in nici un caz. Si gandeste-te ca dupa muscari probabil au mai urmat si altceva din pacate. Imi pare rau draguto ca ti-a facut asa ceva dupa d-abia 7 luni dar nu are vreun rost sa stai cu un asemenea tip care nu te aprecieaza si care nici macar nu-si cere scuze pentru ceva ce el a gresit. Si nici macar nu observa cand esti suparata! Adica, chiar crezi ca se merita?
Mult succes iti doresc draguto, sper sa iei decizia cea corecta pentru tine!
Incearca sa discutati mai mult intre voi si sa va rezolvati problemele iar daca el inca o ia in ras inseamna ca nu tine la tine decat la o amica. Sper sa fie bine isi sa ramaneti impreuna! Bafta!
Pai cum a putut sa-i spuna un lucru atat de stopid iubitei sale, fara a incerca macar sa explice situatia sau fara a-i parea macar rau? Ori nu-i mai pasa deloc de relatia voastra, ori persoana care l-a muscat chiar nu conteaza si nu vede situatia ca fiind ceva rau sau ca si cum te-ar fi inselat in vreun fel. Poate e doar o prietena foarte buna. Eu zic sa-l intrebi si sa-i spui ce simtei, doar asa poti clarifica problema.Bafta!
)))) sau poate ca erau beti, ..sau poate ca nici n-a observat, sau poate ca baiatul nici nu a vazut cand l-a muscat, sau poate ca e naiv el, sau poate era tare daca se muscau in grup, sau poate...asa fac prietenii in general. ..sau poate are o clasa de vampiri, sau poaatee poate, dar de ce poate? dar poate si ea poate, dar de ce nu poate?
...
eh gandesc prea mult. noapte buna
Haules mâncațiaș. Săracu avea și el nevoie de păsărea.
Spune-i lu Ardiles ăla că bine a făcut
Că ai scăpat de unu ca el
Decat sa te simti prost sau geloasa mereu mai bine iti gasesti pe cineva care te face sa razi si sa te simti iubita, respectata/care nu te face sa suferi.
el te pierde, nu tu pe el.
Sinccer...nu te meritadaca se comporta asa cu indiferenta fata de tine nu merita o fata de teapa ta eu zic sa vb cu el sa vezi ce zice7 luni nu e 1 zi 2 totusi e un timpsi daca chiar va iubi`ti...nu o sa va desparti`ti cum vrea poate "colega" care l-a muscat afla cine e si intreab`o ce trebuie are cu iubitu taudaca comenteaza o iei putin la paruit si se calmeaza iti zic sigur stiu din propia experientsaaacalmeaz`o si o sa vezi ca nu o sa mai ai probleme cu easuccces! funda?:*:d