Se poate ca prietenele tale sa fie de fapt interesate de varul si de prietenul tau iar tu ai fi fost de fapt in plus. Intereseaza-te mai bine de toata intamplarea pentru a-ti da seama daca acest scenariu s-ar putea sau nu adeveri.Supararea si frustrarea ta ar putea fi intemeiate doar in situatia in care ceilalti 4 sunt doar simpli prieteni si pe tine te-au exclus fara motiv din gasca.
Sunt doar prieteni nimic mai mult
Imi pare rau sa-ti confirm ca trebuie sa accept ca in acest caz frustrarea ta poate fi inteleasa si sa iti dau perfecta dreptate sa-ti pui acea intrebare. Insa nu te sfatuiesc sa le intrebi deoarece s-ar putea sa le dai o oarecare satisfactie.Asteapta deoarece in scurt timp astfel de probleme isi gasesc de la sine rezolvarea.
Si pana la ura verisorul tau te-a sunat? Nu mi se pare un motiv sa te superi pe ele pentru ca nu te-au sunat personal din moment ce oricum s-au gandit si la tine si i-au zis sa te sune.Cam miroase a gelozie , esti sigur ca intre voi nu e ceva mai mult? Oricum din moment ce sunteti prieteni toti ce conteaza cine pe cine suna daca intr-un final tot iesiti impreuna toti
Pai e putina gelozie ca pe mine ma suna ultimul...ele nici nu se mai obosesc...si da m-a sunat varami-o ce de la el stiu.
Daca se intampla odata, nu lua in seama. Poate vei primi niste explicatii plauzibile.
Daca se va mai repeta, atunci stii cum sta treaba si vei actiona cum crezi tu ca e mai bine.