O doamne. esti la scoala omule. despre ce ai putea vorbii? despre scoala. si faza cu intimidatu calmeaza''te, e doar o fata. nu o sa te bata... rau
Fi natural, fi tu insuti. Abia astfel fata te va indragi asa cum esti tu si te va cunoaste. Eu sa fiu in locul ei te-as crede cam prostut daca nu ai sti ce sa vorbesti cu mine.
Daca stai mereu sa te gandesti ce trebuie sa spui nu vei scoate nimic din gura ta, trebuie sa lasi lucrurile sa vina de la sine, sa ai incredere in tine, dar daca nu incepeti sa comunicati cu timpul inseamna ca nu aveti lucruri in comun si mai bine pui ochii pe alta fata. Sper sa vorbiti mult si sa iti iasa ceva cu ea!
Gandeste-te ca e o simpla fata si nu ai dc sa te intimidezi
incearca si tu sa intri in discutie si compoarta-te ca un baiat adevarat cum s-ar zice...nu ca o fetita
numai fetitele sunt asa timide
incearca sa o impresionezi. succes!
Nu te intimida asa eram si eu inainte dar dupa am trecut peste si vorbesc cu pers.respectiva
Pai eu zic asa! Ca pentru inceput sa o intrebi daca si-o facut tema, daca si-o invatat! daca vb asa in fiecare zi ajungeti sa vb multe. Apoi poti sa ii marturisesti sentimentele tale.Eu asa am facut! Bafta. Funda?:X
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: