Am tot oservat de ceva timp intrebarile tale, dar pana acum nu ti-am raspuns. Dar, as vrea totusi, daca imi permiti, sa-ti dau niste sfaturi, sau sa-ti spun parerea mea. Uite, se vede clar ca tu inca il iubesti foarte mult, dar nu are nici un rost sa te amagesti asa. Nu te mai gandi ca ar mai exista vreo sansa de impacare, din moment ce el iti vorbeste si se comporta asa. In multe dintre intrebari am vazut ca ziceai ca ai stat cu fostul afara. Asa doar iti faci rau singura, inca nu l-ai uitat, inca esti ranita, iar rana se va vindeca destul de greu, iar faptul ca il vezi zilnic, o face tot mai adanca si tot mai greu de vindecat. Lasa-l in pace si gandeste-te ca trebuie sa il uiti, chiar daca e foarte greu, trebuie sa accepti realitatea, sa intelegi ca orice relatie are si un sfarsit, dar ca asta nu inseamna ca viata nu merge inainte, ca nu o sa mai cunosti si alti baieti, care o sa te aprecieze mult mai mult si pe care ii vei iubi mult mai mult. E greu darr, tine minte ca orice sfarsit, e un inceput si orice sut in fund, e un pas inainte. Deci, capul sus si incearca sa fii fericita, uita-l, fa ce iti place, distreaza-te, cunoaste oameni noi, fa-ti prieteni si zambeste. Viata merge inainte si o sa vezi ca in scurt timp, o sa razi si o sa te gandesti doar ca ai pierdut atata timp suferind pentru cineva care nu merita, in loc sa fi fericita. Baftaa;*
Pt ca pur si simplu a spus-o.Nu dorea sa rascoleasca trecutul care va legat. Poate ii face rau sau poate ii este mai bine sa te aiba ca amica sau sa se gandeasca ca ar putea sa iti faca tie rau vorbind despre asta ori are un prieten super cicalitor care il bate la cap cu relatia voastra.Alte posibilitati nu cred ca ar mai fi. Daca vrei neaparat sa te lamuresti, intreaba-l pe el! ai grija de tine si nu-ti mai manca creierii cu toate prostiile!
Probabil au mai vorbit ei despre relatia voastra, iar fostului prieten nu ii place sa se discute despre asta pentru ca il deranjeaza inca! Poti sa il intrebi si pe el. sa vezi ce iti spune.
Pai...poate pentru ca nu vrea sa-si aduca aminte. poate pentru ca ii e mai bine asa.sau poate pentru ca a suferit dupa tine si nu vrea sa-si aduca aminte prin ce a trecut [ca sa zic asa.] :d