| alexa19 a întrebat:

Astazi eram pe afara si vorbeam la telefon cu o colega.Fostul meu prieten se juca footbal si unul din prietenii lui i-a spus"uite'o pe alexandra vorbeste cu altu la telefon, te inseala"si fostul meu prieten a raspuns"ma doare undeva"straight face
De ce credeti ca a spus asa?sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cal doare in 14 de tine, tu de ce crezi? nu-i mai pasa de tine ce mare chestie, asa fac toti ex laughing

9 răspunsuri:
| Maditzaa16 a răspuns:

Eu credk a spus asa dn gelozie! Bn q depinde s cat ati stat impreuna inkt sa va iubiiti... Dk ati avut o relatiw a spus-o dn gelozie si sa iti arate tie k nu-i pasa d tine q
asa st baietii orgoliosi happy

| Yuuuki a răspuns (pentru Maditzaa16):

Cum te-a lasat auto-correct-ul de pe TPU sa scrii in halul asta? Vorbeste si tu cred, ca in loc de "cred K" sau incat in loc de "inkt". Si se mira lumea de ce copilul nu promoveaza bacul.

| ÎmiPlaceDeMăta a răspuns (pentru Yuuuki):

Tu de ce nu scrii "în loc", în loc de "înloc"?

| ÎmiPlaceDeMăta a răspuns (pentru Yuuuki):

Să știi că puteai să răspunzi, nu să modificiwinking

| Maditzaa16 a răspuns (pentru Yuuuki):

Aaaaaaaaaaai de capu tau baiatu'! tu vezitzi de viata ta si lasa-i p altii in pacewinking!

| Amaryllis a răspuns:

Sincer baietii sunt complicati.big grin Probabil cand v-ati despartit i-a fost ranit orgoliul, poate inca te place si nu vrea sa arate sau poate pur si simplu nu te mai place...Imi pare rau ca nu ti-am dat un raspuns exacthappy

| Ina93 a răspuns:

Pentru ca la jignit aia
si ca sa se razbune de asta a zis asa

| GLu a răspuns:

E orgoliu barbatilor sa nu fie "slabi" in fata tovarasilor

| Ella_Princess_1994 a răspuns:

Pentru ca nu ii mai pasa de tine si pentru ca esti libera distreazate si lasa-l pe el in pace sau poate are o noua iubita si il doar in 14 de tine