| ZąÑyKąąą a întrebat:

Astazi faceam o luna. de cand eram cu prietenu meu sad ne-am saturat sa bage lumea strambe intre noi, si sa ne zapaceasca. ca dc suntem impreuna ca nu ne potrivim oh go on si tot felul de chestii de gen. el mereu zicea la toata lumea ca degeaba se agita.ca niciodata no sa ne desparta nimeni :-

Răspuns Câştigător
| Marijuana a răspuns:

Si care e problema? Lumea asta e prea proasta si comenteaza prea mult! Daca va iubiti cu adevarat nu va despartiti pentru niste idioti!

Hai te-am pupat si aveti grija unu` d altu`:*

10 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Si care e intrebarea?laughing
nu ascultati ce spune lumea.in ziua de azi toti sunt inividiosi, nimeni nu vrea binele altuia, toti isi urmaresc scopul.chiar conteaza ce zic altii despre voi?straight face da-i incolo. oh go on happy

| Dizzydizz a răspuns:

Pf.si mie imi spune lumea ca nu ma potrvesc cu pr meu, sau exul, nu stiu cum sa il numesc, dar sa fiu sincera ii ascultam cateodata si imi bagau in kp prostii la care imi punea la indoiala sentimentele pentru el.

Ce sa spun, v-ati desparit? Daca da, incearca sa comunici cu el sa vezi ce vrea si el, o decizie definitiva.

| Monica a răspuns:

O sa treaca. Nu te mai gandi atat de mult la asta. O sa te ranesti mai mult.Vei suferi si mai tare, doar cand te vei gandi la asta. Iesi in oras cu prietenele, incepe niste activitati... ocupa-ti timpul in asa fel incat sa il poti uita, treptat.
E spre binele tau. Ce a fost a fost.Lasa trecutul in urma ta!

| Eaaaaa a răspuns:

Nu conteaza ce spun alti! Important e ce simtiti voi. Trebuie sa fiti uniti, sa discutati unul cu celalalt, si cand auziti ceva sa lamuriti lucrurile impreuna.
Succes!

| Crisstina a răspuns:

Intrebarea dumneavoastra pentru bococi este?

| Razvan a răspuns:

Si intre mine si prietenul meu s-au bagat multi si o sa se mai bage.Nu ne potrivim, eu nu sunt buna pentru el, el nu e bun pentru minechatterbox
Prostii.Noi decidem cand punem punct.Nimeni altcineva nu are dreptul sa se bage intr-o relatie.Noi ne certam, noi ne impacam, noi ne lamurim
Dar asa sunt persoanele astea care n-au viata si au prea mult timp la dispozitie. Daca ar sti cat de inutila le e agitatia nu s-ar mai obosi sa miste un degetwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca v-ati despartit din cauza "gurilor rele" ati facut o greseala maaree. El a decis sa intrerupeti relatia? Ei, atunci las'o balta.se poate sa insemne ca lui ii pasa de ceea ce spune lumea si nu de ce simte pentru tine. Mai bine comporta'te ca si cand nu s-a intamplat nimic o perioada. fa-l sa-i para rau!

pup

| vaa a răspuns:

Nu te lua dupa ei.
Iubira voastra e mai presus de jigniri si comentarii rautacioase.
Asculta ma. daca il iuesti. suna l si impacati va.
Nu merita sa dai cu picioru'deegaba la o relatie...

Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma stiu cum e da la mine stramba a fost plasata si ne-am despartit ce lume realaughinglaughing

| Marijuana a răspuns:

Ms ca ai considerat raspunsul meu castigator. Aveti grija de voi, nu va desparti pentru barfe sau chestii de genul.

pupz:*