| RazvanGeorge a întrebat:

Astazi fata pe care o iubesc l-a intrebat pe cel mai bun prieten al meu daca vrea sa fie cu ea si de atunci nu mai pot sa ma gandesc la nimic, simt ca inima mi se sparge in mii de bucatzele... dar mai am o mica speranta.deoarece acesta a spus "NU". Spuneti-mi ce sa fac ca sa fim impreuna? PS: eu cu ea ne intelegem foarte bine, dar nu stiu cum s-o abordez sa fim mai mult decat acum! va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Crocaa a răspuns:

Pentru o fata tot timpul vor exista baieti care s-o placa si ea sa nu simta nimic pentru ei. Ceea ce conteaza este sa ramai neschimbat, adica orice ar fi sa te comporti la fel.Cu timpul isi va da seama, fie asta peste o zi sau peste un an.Din experienta, pot sa-ti spun ca acei baieti care tot timpul m-au apreciat au ajuns intr-un tarziu sa-mi placa.Prin urmare,trebuie sa te inarmezi cu rabdare.Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa o ajuti, ea acum e trista, baiatul a refuzat-o.Tu va trebui sa-i sari in ajutor.O fata trece destul de usor de la capitolul prietenie la capitolul iubire doar pentru ca un baiat este alaturi de ea si ii demonstreaza cat de importanta este pentru el.Fii acolo pentru ea, nu uita de cate o floare, o ciocolata.stiu si eu, ceva care sa ii arate ca nu o uiti nici macar un minut! Dar, aici vine partea mai grea.Va trebui intr-un final sa-i spui ca o placi,pentru ca e mai putin probabil ca ea sa-si dea seama singura din moment ce va intelegeti foarte bine,s-ar putea sa te confunde cu cel mai bun prieten.Da-i de inteles ca vrei ceva mai mult,iti trebuie putin curaj, e vorba de detalii aici, dar totul va veni de la sine.

3 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Esti culmea~ am mai spus de multe ori: spune`i odata! vezi daca ai asteptat, era sa ti`o fure altul.asa ca nu mai sta pe ganduri, spune`i ca o iubesti poate ai sanse daca sunteti prieteni buni! bafta!

| Andreeamargii a răspuns:

Incearca un moment romantic sa ii spui ca o iubesti

| Fyfy233 a răspuns:

1) invit-o la cinema (breaking dawn)
2)pur si simplu scoateo la o plimbare si apoi sarut-o
3)incearca sa-i spui cit de mult o iubestiprintrun mod deosebit