| CiocoDerrian a întrebat:

Astazi imi gasi iubita intinsa in pat mai mult moarta decat vie... am incercat sa o duc la spital dar nu vrea. Nu o pot lua cu forta nu stiu ce sa fac. Am vazut ca a luat destul de multe pastile. Credeti ca ii vor afecta sarcina (7 luni)

10 răspunsuri:
| lavyyy_6110 a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu parintii ei daca situatia se agraveaza, sau intr un moment de luciditate al ei ar trebui sa ii explici ingrijorarea ta si faptul ca ar trebui sa consulte un doctor. explica-i si riscurile la care se expune mai ales daca e insarcinatahappy ai grija!

| Danysan a răspuns:

Nu mai sta du-o la spital ce e dupa ea. Suna parintii si vb.Nu trebuie sa stai la discutii cand e vb de o sarcina.

| mona a răspuns:

Suna la 112

| Oana92 a răspuns:

Cheama salvarea. Daca intrebarea e pe bune si fata a luat multe pastile e foarte posibil ca acel bebelus sa fie in foarte mare pericol. Suna urgent la salvare!

| h3r a răspuns:

Iar tu?
Iubita ta pe care n-o meriți are mari probleme, și tu dacă ai stat să postezi pe TPU în loc să-ți faci griji cu adevărat... înseamnă că ai pierdut timp degeaba, și Doamne ferește, bietul prunc are probleme mari, atât el cât și mama. Nu-i luați șansa de a trăi!

| varcolaccc a răspuns:

Cum nu o poti lua cu forta. Daca e spre binele ei fa asta nu mai sta ca dupa poate se intampla ceva mai rau. Duo la spital sau cheama un medic acasa. Succes si insanatosire gravnica.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Gandeste-te ca tu nu patesti nimic. Nici mama. Dar bebelusul o sa sufere de la nastere daca nu o duci la spital!

| HaHaGirl a răspuns:

Da o femeie insarcinata nu poate lua pastile fara recomandarea medicului

| diavolitadulce a răspuns:

Daca ea nu vrea ar fi bine sa chemi ambulanta! pe bune. nu e de joaca cu asta. Copilul este deja mare si poate fii usor afectat. Pentru binele amandurora apeleaza la un medic chiar si impotriva vointei ei! Aveti grija de voi!

| Tibi1999 a răspuns:

Adu doctorul acasa ce mai stai? straight face