N`o sa-i arate vrea doar sa va sperie, daca tipa las`o in pace n`o bagi in seama, ba din contra cand vede ca nu`ti pasa face mai rau ). nu`ti va scadea nota pentru asa ceva Stai linistita :*.
Ai 11 ani? doamne... si ce daca tipa ? o ignori si nu o sa i arate nimic la diriginta pentru ca a scris si el ep bilet, plus nu inteleg ce legatura are asta cu sexul
Vorbeste cu colegul tau si spune-i sa nu ii arate biletul altfel o sa spuneti si voi ceea ce a spus el du-te-n... daca vrea neaparat sa-l arate asta e incearca sa ii arati lui ca nu-ti pasa iar cu diriginta ta cere-ti si tu scuze si spune-i ca nu o sa se mai repete.
Si eu am avut diriginta ca a ta, stiu cum e... Dar eu consider ca daca tu nu ai scris nimic vulgar, sau nimic din ce ar putea sa o faca sa zbiere la tine, nu o sa aiba treaba cu tine, ci cu colega ta... Daca totusi se intampla sa te certe si sa vrea sa iti scada nota la purtare poti incerca sa te "scoti" cumva, zicandu-i ca in momentul in care biletelul avea sa ajunga la tine i-ai fi spus colegei sa nu mai vorbeasca asa urat ca totusi baiatul acela este colegul ei. Ceva de genu.
Sper ca te-am ajutat!:*
HappynewCenusa întreabă: