| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Astazi iubita mea a plans la telefon, dar am o banuiala si o intrebare, tot plansu ar fi putut fi premeditat adica sa fi inceput ca a vrut intentionat si chestiile astea? Adica chiar plangea dar mi-e sa n-o fi pregatit dinainte.

21 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele iti pierzi timpul aiurea cu prapadita asta, laso in depresia ei si cauta o fata ca lumea

Răspuns utilizator avertizat
| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

laughing... Fac rost de experienta happy Si n-o las asa usor mi-am pierdut cam multicel timp happy deci... na nu trebuie sa scot si eu ceva big grin Dar oricum mersi.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru TuDorEL96):

laughing NICI eu nu pot sa-i dau funda pe bune ca i-as fi dat laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Continua asa si ti se duce toata frumusetea tineretii din cauza unei plangacioase, esti barbat, atat de mutl te desconsideri incat sa stai sa asculti circul provocat de ea, nu frate, ai 2 optiuni trageio si dai cu flit sau stai si suporta circul ieftin in continuare si pierzi aiurea timpul. impunete! ca esti BARBAT!

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Stiu stiu happy dar stai linistit pe mine in anumite momente ma amuza si chiar... ma intereseaza sa imi pierd timpu` oricum happy na acum am un pic mai multa obligatie cu scoala, dar oricum nu ma desconsider chiar deloc ca nu-i ofer cine stie ce, laughing adica na in loc de timpu` pe care l-as sta la tv sau la un fotbal. il ocup si eu mai pun mana pe o fata si prostii eu consider asta doar pierdere de vreme de aia nu ma grabesc sa termin chestiile astea si intrebari pun des fiindca. happy na mai invat un pic de teorie laughing si ca nu-s extrem de experimentat si d`aia happy asa oricum pentru mine e o pierdere de timp./... happy

laughing Bun sfatu`, dar sunt atent n-am chef laughing de scutece...

laughingMda, tot sub fel de gluma am spus, ca na happy la varsta asta nici nu e indicat si nici nu-mi sta gandu` care restul` pustilor de varsta mea la, sex, sex si din nou sex, adica na sa am o fata pe care sa am pe ce pune mana da, dar nu happy mai mult adica asa gandesc acum happy nu stiu daca gandesc bine, si na, sex, si alte prostii am timp toata viata sa fac o sa fie momente cand o sa fiu plictisit de lucru` asta deci d`aia nici nu ma grabesc happy

| neutrino a răspuns:

Mare dreptate ai, iata ce inseamna sa gandesti matur!

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru neutrino):

Mersi, dar na in ziua de azi cu fetele trebuie sa fi cat de cat happy mai precaut.

| cristimihailov a răspuns:

E ambele.

| TheSoldier a răspuns:

Depinde de motivul pentru care plangea. Din cate spui tu, pare sa fie plans adevarat big grin

| ramonelu18 a răspuns:

Pai depinde si care e motivul, adica daca v-ati certat cred ca a plans pe bune ca sincer nu cred eu ca cineva se bucura cand se cearta, depinde, si eu plang la telefon dupa prietenul meu care nu e langa mine, asa ca povesteste-ne mai mult, da-ne detalii

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru ramonelu18):

Era o dentativa de despartire, sau mai bine asa parea, si aceasta tentativa era a mea, eu asa dadandu-i de inteles, apoi nu stiu ce mi-a zis pe facebook si nu i-am mai raspuns la tel apoi m-a rugat sa-i raspuns printr-un sms si i-am raspuns a apucat sa-mi zica buna, iar apoi nu s-a auzit un pic si a inceput sa planga si vorbea asa in plans si a tinut-o ceva timp.