Varsta ideala ar fi 17-18. teoretic nu si practic
cand te simti tu pregatita sa spunem. atunci poti sa o faci. dar in limita. sa nu fie de la 14 ani. pentru ca organismul e in crestere. :*
Pai recomandat este dupa 17 ani jumatate, deoarece riscul cancerului de col uterin este mult mai scazut. Succes!
BUna! si eu cred ca 17 ani este varSTA
indicata.In primul raand trebuie sa te simti din punct de vedere mintal matura si din punct de vedere fizic pregatita pentru pasul asta. ASTA E CEL MAI IMPORTANT. FUNDITA?
Buna.Sincer sa-ti zic, cea mai indicata varsta pentru inceperea vietii sexuale este de peste 18 ani, cand corpul tau este destul de dezvoltat(cat si la minte, gandirea), esti maturizata, de fapt sti ce vrei de la viata.Nu ar fi indicat ca sa-ti incepi viata sexuala sub 18 ani deoarece esti in crestere, corpul se dezvolta, vei avea alta gandire.Acum totul vine de la sine, prima data ar fi frumos sa o faci cu persoana iubita. Sper ca ti-am fost de folos. bafta
Fundita?
Tot ce ai sus acolo ma amuzat )) rau al 18 ani atunci ai toate organele sexoale formate si oricum ai toata viata inainte...
18-25. Fetele astea sunt cu adevarat cu capul in nori. Aveti un liceu de terminat,"domnisoarelor" ba chiar si o facultate de urmat.Vedeti-va de carte ca penis gasiti peste tot si nici macar nu e nevoie de inteligenta acolo
anonim_4396 întreabă:
DiiiAnAaaa întreabă: