| aishastefi8 a întrebat:

Astazi Liviu nu a intrad deloc pe FacebooksadO colega, Larisa si-a dat seama ca imi place de el si m-a intrebat de ce nu suntem impreuna. Dupa ce i-am povestit a zic ca daca ii dau parola de la Facebook ma combina cu el sad Pare a fi o idee buna dar de ce imi este frica mie este faptul ca el are incredere in mine, daca afla adevarul? Vreti sa stiti ce i-a scris Larisa? liviu
am sa-ti spun ceva foarte important
pe care sa-l
til
minte toata ]
viata
te rog
cfedema
vine din inima
TE IUBESC ESTI CEL MAI MINUNATLUCRU PE CARE L-AM AVUT VREODATA DIN PRIMAZI DE SCOAL A AM STIUT CA ESTI CEL MAI FRUMOS LUCRU DIN VIATA MEA
CREDEMA LIVIU TE IMPLOR CREDEMA CA TE IUYBESC
IUBESC
ZI CA SI TU SIMTI LA FEL ALTFEL VIATA MEA NU MAI ARE SENS
Ce parere aveti despre toata chestia asta? Funda! :*

Răspuns Câştigător
| Crishulinaaa a răspuns:

Ești o mare proastă!batting eyelashes Fără supărare, dar mie un nu mi-ar plăcea să vorbească al cineva în locul meu. Când vorbesc eu îmi exprim sentimentele acolo cum sint pe moment, iar atunci eu sint toate emoțiile și trăirile. Mai bine vorbeai tu. sau mai bine i-ai spune adevărul pentru că o data și o dată tot va afla oh go on
Oricum succes happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai gresit mult ca ai dat parola altcuiva[o sa regreti poate mai tarziu]si faptul ca ai lasat pe altcineva sa vb in locul tau, asta consider eu a doua greseala a ta si ceea ce a scris tipa baiatului dovedeste baiatului ca esti o disperata

| vali1985 a răspuns:

Nu trebuia sa-i dai parola!
Acum suporta consecintele!

| neutrino a răspuns:

O prostie.

| dragos9234 a răspuns:

A facut bine ca a fost atat de directa, nu are rost sa te ascunzi.
Dar lucrurile alea lu puteai spune si tu.